Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok, és ma egész...

19 hetes vagyok, és ma egész nap keményedett a hasm, most is, magnéziumot vettem már be 2-öt, mit tehetek még?

Figyelt kérdés
Volt még így valaki?

2012. nov. 20. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem szokott elég sokat keményedni, görcsölni. Pihenj sokat és vegyél még be magnéziumot.

16hkm.

2012. nov. 20. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is végig keményedett. Egy idő után Panangint kellett szedni. Pihenj sokat!
2012. nov. 20. 18:05
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, pihenek, már nem dolgozok, itthon vagyok, nem tudom mitöl lehet...
2012. nov. 20. 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Több dologtól.pl.alkati dolog is lehet.

Nekem a 20.héttől kezdődött.

Ami bevált: több pihenés és magnerot napi 3szem minimum.

Fontos,hogy orvos lásson és megnézze zárt e a méhszáj,mert a korai keményedésektől kinyílhat!!

Engem 2 hetente néz,eddig szerencsére zárt maradt.

Szerintem mindenképpen menjél el minél előbb.

25hkm

2012. nov. 20. 18:20
 5/11 A kérdező kommentje:
voltam 2 hete dokinál, és dec. 6-án megyek újra azt mondta minden ok
2012. nov. 20. 18:29
 6/11 anonim ***** válasza:

27 hetes vagyok. Engem ezek miatt befektettek csütörtök este és csak szombat reggel engedtek ki kaptam mg infúziót. Közölte az ügyeletes hogy ha nem akarok koraszülni akkor maradok. Beteg volt a fogadott dokim..:(

Aztán tegnap Magnézium citricitet írt föl abból 3x1et. És jól lebaszott,közölte, hogy ezek a keményedések azért vannak mert nem pihenek eleget naponta 3-4 a normális, több ne legyen, mert ha megint előfordul akkor befektet 2 hétre és akkor majd kénytelen leszek pihenni. Komoly bajok lehetnek belőle. És a kórházba fekvéstől meg is szüntek, összesen 2x keményedik 1 nap, de ma az sem volt már szerencsére.

Viszont én a helyedben (ha tényleg sokat keménydik) akkor nem várnék a doki-ig hanem ügyeletre mennék ahogyan énis tettem! Vagy ha fogadott orvosod van akkor hívd föl és kérdezz rá! Milyen magnéziumot vettél be? Mert az sem mindegy...És simán bevehetsz 3x2-őt! A magnézium nagyon jó dolog de sz**rt sem ér ha nem pihensz. Ha nem mész ügyeletre és nemis telefonálsz akkor legalább annyit próbálj meg, hogy 3 napig csak fekszel és max pisilni meg enni kellsz föl!

Nem szabad félvállról venni!!!!!

2012. nov. 20. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
És ahogy az előttem szóló irta, elkezdhet kinyílni a méhszáj tőle!
2012. nov. 20. 20:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hivtam a dokimat, azt mondta pihenjek és magnézium. Magnéziumból 400-ast szedek, van benne B6 és Folsav is, ebböl mennyit vehetek be egy nap? Amugy ma egy kicsitt jobban vagyok
2012. nov. 21. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nekem a citricit az 500-as és 3x1-et írt föl.

Viszont a magneb6-ra az van írva hogy 480 asszem és abból 3x2-t simán. Igazából én azt halottam hogy nem tudod tul adagolni, de csak a 36.hétig szabad bevenni.

Én ugy szedném a helyedben, hogy 3x1 et....és ha napközben bekeményedik akkor vennék be még.

Doki mit mondott mennyit vegyél be?

2012. nov. 21. 19:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Doki azt mondta 2 x 1 -et vegyek be, köszi a segitséget, aranyosak vagytok
2012. nov. 21. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!