17h. Vagyok, egész nap keményedett a hasam. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 23:16
1/5 anonim válasza:
Túlhajszoltad magad? Pihenj sokat. Szedj 3x2MGB6-ot, ha az sem segít beszélj az orvosoddal. Lehet stressz is az okozója. Én a 18.héttől kezdve keményedtem. Kórház lett a vége. Utána sok sok pihenés.
34km
2/5 anonim válasza:
Én a 16. héttől keményedtem, de ritkán. Nálam akkor szokott előfordulni, ha nem pihenek eleget, túl sokat gyalogolok, vagy hirtelen mozdulatot teszek. Kb. 50 perces gyaloglásra vagyok kalibrálva, utána keményedik a hasam. Ha pihensz egy kicsit, akkor elmúlik. Ha nem, akkor doki!
3/5 anonim válasza:
Pihenj tényleg sokat,illetve lehet hogy a front is betett neked.Nekem erős frontra is szokott keményedni.
5/5 anonim válasza:
Nekem kb 1 hete rendszeresen keményedik a hasam,elmentem dokihoz és magnesium citriit irt fel 3x2 szemet.Addig csak MgB6-ot szedtem,ami nagyon kevés,és nem fogja megszüntetni a keményedést.Szerintem menj el dokihoz,biztos ir fel neked megfelelő gyógyszert,és jobban fogod magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!