34 hetesen nem korai hogy egyik napról a másikrq bevizesedtem? Az arcom a kezem és a lábam is nagyon felpüffedt. Ugye ez még nem a szülés elője? Szeretném ha még legalább 4 hetet bentmaradna.
6-os vagyok. Bár nekem nem klasszikus toxémiám volt - nem volt fehérje a vizeletemben, kifejezetten alacsony volt a vérnyomásom, viszont 30 kilót híztam pár hét alatt (még tokám is lett és a papucsba sem fért a lábam) és a vizesedés kezdete után 1 héttel elkezdtem viszketni is mindenhol: mint kiderült igencsak emelkedettek lettek a májenzim értékeim.
Szerintem akármilyen lesz is most a vérnyomásod, érdemes mihamarabb orvoshoz fordulnod - remélem csak megnyugtatásképp (!), de ha bármi gyanús lenne, így biztos jó kezekben lesztek.
Szerintem irány a doki!!! Toxémiám volt. Egyik nap semmi vizesedés, másik napra felpüffedtem.
Elballagtam a védőnőhöz, a vérnyomásom az egekben volt, a vizeletben fehérje. Beküldött a kórházba. Ott vért vettek, a májenzinem elszállt, azonnal vittek császárra. Nem akarlak megijeszteni, de ha ez toxémia, az nem játék. Egy dokilátogatást megér a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!