Sziasztok! 7 hetes terhes lehetek körülbelül, egyelőre még csak sztk-ban voltam, a saját orvosomnál nem. (most sikerült kiválasztani) Tudom, hogy normálisak az enyhe alhasi szurkálások, húzódások, görcsök...ezek annyira nem is jellemzőek. Viszont ma érezhetően jobban húzódott alul, mint eddig. Ezt úgy éreztem, hogy egy nyilalás alul és tompán ugyan, de kisugárzott a derekamba. Ez normális? Nem gond? Nem fáj, meg nem erős, csak nem tudom, hogy most kezdjek-e aggódni vagy sem. :( Megfogadtam, hogy nem leszek nagyon aggódós kismama, de nem tudom, hogy mikor kell aggódni és mikor nem. :( Segítenétek?
Szerintem nem normalis. Enyhe gorcsok huzodasok kesobb jonnek, most meg nem szabadna lennie. Ha rosszabbodik akkor mindenkepp megnezetnem orvossal.
34h km
2012. nov. 20. 16:50
2/5 anonim válasza:
Szerintem normális.Mondjuk nekem ilyen fájdalmam nem volt az elején,de viszont volt helyette nagyon erős petefészek fájdalom(a lábamra alig bírtam ráállni),és elmentem a nődokihoz,aki megnyugtatott,hogy ez teljesen normális terhességnél.Mondjuk nekem ez 2 napig tartott,és utána el is múlt.Szedj Magne B6-ot,az segít ellazítani az izmokat,és hányinger-émelygés ellen is jó :)
Boldog Babavárást!
16 hkm
2012. nov. 20. 16:56
3/5 anonim válasza:
Kedves első válaszoló..alhasi szurkálások,göcsök,húzódások nekem is voltak az elején(nekem már a 4. héttől)és még is minden rendben van.Amikor legelőször voltam a terhességgel nődokinál,akkor mondta,hogy ezek teljesen normális dolgok a terhesség alatt.Nekem alhasi húzódások,néha fájdalmak most is vannak,és teljesen egészséges a kisbabám,és nem is járok vele orvoshoz.Az elején szedtem a b6-ot,most a magnerotot,és nincs semmi probléma.
2012. nov. 20. 16:59
4/5 anonim válasza:
Miért kell rögtön a rosszra gondolni, és úgy válaszolni, hogy "nem normális szaladj az orvoshoz" addig amig gyenge a görcsölés, és nincs vérzés addig teljesen normális , nekem is voltak enyhe görcsök, húzódások már a pozi teszt után egészen mostanáig vannak, most 19 hetes vagyok, és minden rendben van, ne aggodj
2012. nov. 20. 17:47
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek a válaszokat. Mire hazaértem melóból megnyugtattam magam, hogy szerintem sem gáz, mert igazából ha nem figyelnék nagyon oda, lehet észre sem venném ezeket. Szóval nagyon minimális, tompa fájdalomról van szó. :) Kicsit belehergeltem magam. :) Csütörtökön úgyis megyek terhesgondozásra, ott majd azért rákérdezek, hogy egyáltalán figyeljek-e ezekre. Nem akarom túldrámázni a babavárást, szeretném, ha szép élmény lenne! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!