0.63 AFP-vel született valakinek valami rendelleneséggel babája?
Voltam azóta kétszer is magán uton 4D-n az elsőnél közel egy órán keresztül vizsgált annyira alaposan megnézte és semmit elváltozást nem talált ami a down kórra utalhatna.
egyedül a kis veséiében volt 4-4 mm-es tágulat de arra is azt mondta hogy az még pont határ érték.
Csak azért mégis... akkor úgy rám ijesztettek,hogy azért néha eszembe jut hogy mi van ha még is....
ezért volt a kérdés is!
0,45 és tökéletesen egészséges!
Az AFP önmagában SEMMILYEN rendellenességre nem utal! Elavult, buta vizsgálat, külföldön nem is végzik már!
Édes istenem! Ki mondott Neked ekkora baromságot???
Nyugi, semmi baja a babádnak!!!!!!!!!!
Kedves 2.: Az alsó határérték nem 0,25 hanem 0,8. Én is 3 hete voltam, nekem 0,78 lett. De igazuk van a többieknek is, ne foglalkozz vele, elavult, szar vizsgálat. Nekem is alacsony lett, vagyis pont a határ alatt. Dokim azt mondta ne foglalkozzak vele. Egészséges, szép babád lesz, ne idegeskedj.
20+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!