Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól volt III. érettségű...

Mikortól volt III. érettségű a lepényetek? MElyik ultrahangon írták ezt a papírra? 30. hetesen már II volt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 12:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

3 gyerekből 2-vel I-es érettségű volt az utolsó ultrahangon, a 36. héten. A középsővel 37. héten voltam, akkor II-es érettségű volt. Nem is jöttek korán, mind a 3-an a 39. héten születtek.

Szerintem ne vedd magadra, én a helyedben kikértem volna magamnak az orvos viselkedését. Szerintem ez főleg hajlam kérdése, nem nagyon befolyásolhatjuk.

2012. nov. 20. 13:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem 38+6 naposan még éretlen volt, másnap császároztak.
2012. nov. 20. 13:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Én ma voltam a 32 hetes UH-on és a lepényem II érettségű volt. Azt mondták hogy ez nem jó,és 2 hét múlva kontroll,hogy fejlődik e szépen a babám. Mert minél idősebb a lepény,annál kevésbé tudja táplálni a magzatot. Tőlem is kérdezték a dohányzást stb,és mondtam hogy életembe nem szívtam el egy szálat se. És erre mondták,hogy akkor valószinű genetikailag van ez. Bízom benne hogy minden rendben lesz.

Neked is boldog babavárást!

32 hkm

2012. nov. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!