Vennétek fekete alapú, de mintás babakocsit?
Mert hogy kiszívja a nap...
Hát nem 40 fokban fogom tologatni a drágámat és nem is a napon fogom tárolni...
Nekem nagyon tetszenek az ilyenek,igaz hogy húzza a meleget,de ahogy írtad nem 40 fogba mész vele :D
Szerintem nagyon szépen
Én örültem volna, ha találok normálisat ár-érték arányban, ami fekete.
Babaruhánk is van sok fekete, csontvázas, koponyás mintákkal. Van, akinél ez kiveri a biztosítékot, nekem tetszik. A játszótéren mi vagyunk az Adams family. :)
Amúgy a fekete elegáns, és színes mintával sztem semmivel se rosszabb, mint egy barna vagy sötétkék.
Én vennék. A fekete elegáns szín. És nem gyász huszáros, ha van benne minta. Attól meg, hogy kiszívaj a nap nem kell féni, leírtad miért. Egyébként sem olyan könnyű az.
Miért kéne minden baba holminak, kéknek, rózsaszínnek, vagy egyéb hülye világos szinűnek lenni.
Én elég cikinek éreztem, amikor a város közepén vettem észre, h a világos kék kocsinak koszos az oldala. Holott 2 nappal az előtt volt kisúrolva.
Olyat vennék ami nekem tetszik, van rá pénzem és a gyereknek is jó. Hogy másnak tetszik-e, az engem hidegen hagyna.
Köszönöm a válaszokat!
Adams Family...ez jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!