Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekelne általában mikor...

Érdekelne általában mikor megy el a nyákdugó?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Szülés előtt nem tudom. :-)

Ovu előtt általában nem egy darabban távozik, hanem elfolyósodik, ezt érzékeled tojcsik nyák formájában. Némely nőknek azonban egy darabban is kijöhet. Nekem most ez történt: kb 10 centire ki tudtam húzni a sűrű nyákot, és volt benne több nagyobb, egybefüggő darab is. (Nem vagyok gombás, leszögezem.) Három nappal ovu előtt történt.

2009. aug. 15. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem epp tegnap ment el es nagyon megörülteünk,hogy megyünk szülni!De eddig sajna semmi!Amugy a 39.hetben jarok!
2009. aug. 15. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem szülés előtt 2 héttel ment el a nyákdugó.Amikor a nőgyógyásznál voltam vizsgálaton és mondtam neki,hogy elment a nyákdugó már vagy más fél hete (38 hetes terhes voltam),azt mondta ne mondjam már,mert aki először szül,annak közvetlenül szülés előtt megy el.Meg vizsgált és mondta,hogy tényleg nincs már ott.Szerintem,ez nagyon változó,hogy kinek mikor megy el.
2009. aug. 15. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem szülés előtt 5 nappal ment el.
2009. aug. 15. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem két hete kedden ment el,de még semmi jele hogy szülni kéne.

első babás 39 hetes

2009. aug. 16. 11:27
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat Én most töltöttem a 38 hetet tegnap és várom már hogy beinduljon a szülés már elég volt cipelni. :-))És kinek mi lesz fiú, lány?

Azt nem tudom még ha szülést indítanak meg akkor is van vajudás?

2009. aug. 16. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem elsőnél csak szülés közben ment el amikor már a szülőszobába voltam. Vajúdás csak akkor nincs, ha besétálsz (minden fájás nélkül), felfekszel az asztalra, és megcsászároznak. Ha indítják a szülést akkor oxitocinnal, ami egy infúzió, hogy kezdődjenek a méh össze húzódások, vagy a doki úgy megvizsgál, hogy garantáltan beindul a szülésed. Akkor meg bizony már vajúdsz.
2009. aug. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!