Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 pozitív terhességi tesztem...

3 pozitív terhességi tesztem volt szombat óta! Mi a véleményetek? Lent!

Figyelt kérdés

Utolsó menstruáció 2012. 10.09, azóta nem jelentkezett,

pozitívak lettek a tesztek, de az orvos, ma nem látott terhességet, a mai tesztem is egyértelműen pozitív egyértelműen!

Endometrium 9mm-es!

2012. nov. 19. 17:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én azonnal mennék az ügyeletre! Mégpedig azért, mert jártam így én is. Úgy megvizsgált, hogy azt hittem a számon fog kinyúlni. Rá pár órával véreztem egy picit, és fájdogált a hasam rendesen. 4 nappal később elvetéltem. A vérzés nem normális!!!
2012. nov. 19. 23:52
 22/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is nézesd meg magad egy norm. dokival.
2012. nov. 20. 00:04
 23/31 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? Hogy vagy? Fáj még a hasad? Voltál másik dokinál?
2012. nov. 20. 21:56
 24/31 A kérdező kommentje:
Napközben egész jól voltam, de délutánra már ismét fájt a pocim, elmentem egy másfél órát fürödni és jobb lett, de érzem, hogy nem az igazi, orvossal még várok, mert nem hevertem ki ezt a vizsgálatot és bennem van a félelem.
2012. nov. 20. 23:03
 25/31 anonim ***** válasza:
Ha továbbra is fog fájni a hasad, akkor szerintem ne az előző vizsgálat járjon a fejedben. Tessék másik orvost keresni és ahhoz elmenni, nem szabad ezt "csak" úgy félvállról venni, mert ha komoly panaszok jelentkeznek akkor baj lehet. (Ne haragudj, nem riogatásnak szánom, jártam már olyan orvosnál én is aki olyan durván vizsgált, majd egy olyanhoz kerültem, akinél ahhoz képest még a méhszájtágítás is smafu.. szóval az egyik titok a jó orvos!) Fel a fejjel és ne hagyd hogy egy ilyen orvos miatt félelmeid legyenek, mert a bizalom az egyik legfontosabb a terhesség idején az orvos és közted.
2012. nov. 20. 23:35
 26/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok az előbb beszéltem egy rendkívül jó orvossal aki már évek óta szimpatikus volt nekem.

Azt mondta, hogy holnap reggel mielőbb menjek be hozzá, hüvelyi ultrahangra, mivel az elmondottak alapján, neki méhen kívüli terhesség a gyanúja! Úgy félek.!:(

2012. nov. 21. 17:31
 27/31 anonim ***** válasza:
Ne félj, majd írd meg mit mondott.
2012. nov. 21. 18:36
 28/31 anonim ***** válasza:
Szorítok, majd írd le mit mondott! Reméljük semmi rossz nem lesz, csak durván vizsgáltak előtte :(
2012. nov. 21. 20:00
 29/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok voltam az orvosnál a méhbe egy 3mm petezsákra emlékeztető képlet ez van a papíron, az orvos szerint vagy nagyon pici még a baba, vagy nem tapadt meg jól és el fogok vetélni!:( 1 hét múlva kell visszamennem!
2012. nov. 22. 13:38
 30/31 anonim ***** válasza:
Remélem az előbbi és tényleg csak nagyon pici és később fogant! Kitartást! Próbálj pihenni és nem idegeskedni, bár tudom hogy ez nehéz :( Sajnálom, hogy kétségek között kell lenned, annál rosszabb nem sok van szerintem. :(
2012. nov. 22. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!