Van itt olyan kismama, akik már csináltattak 4D-s uh-át a 12 héten? Tennétek fel képeket?
Szia!Ő a mi babánk.Ez majdnem 13 hetes korában készült a kombinált teszten róla:-)Ja és nagyon úgy néz ki kisfiú.Üdv:17 hetes kiamama
:) jaj , nagyon cuki képeket raktatok fel. Én is korán szeretnék menni, 4d-re hogy minél szebben láthassam az én kis várva várt babámat/ vagyis babánkat :) úgy látom ( a képek alapján) hogy nagyon szépen látszik minden, kis cukimukik :)
gratulálok mindenkinek
Bocsánat, hogy "belekontárkodok" a kérdező kérdésébe, de én is már a 11. hétben járok és tervezem hamarosan a 4D-s felvételt, így figyeltem a kérdésre érkezett válaszokat :)
Azt hittem, még kevésbé lesz látványos egy 12 hetes, korai 4D, de gyönyörűek és én is köszönöm a feltöltőknek! Sok gratula a kis babucikhoz! :)
Kedves 4-es, hol, vagy milyen géppel csinálnak ennyire éles és szép felvételt a pocaklakóról? Tudnál ebben valamit segíteni?
A feltöltőket kérdezném, hogy látszódott, orvos meg tudta mondani a baba nemét ebben a korban? Akinek már meg is született esetleg, bejött az első "jóslat"?
Kecskeméten készült az uh-s felvétel Dr Nemes Andrásnál. Elég profi gépe van és nagyon alapos! Nekem nem mondott ezen az uh-n még semmit a neméről, azt mondta azért mert már párszor tévedett, a következő uh-n (19. hét) viszont megmondta hogy kisfiú és az is lett.
Ha érdekel, tudok telefonszámot adni ahol be tudtok jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!