Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D ultrahangnál ez probléma...

4D ultrahangnál ez probléma lehet?

Figyelt kérdés
A 30.héten szeretnék 4Dre menni de a pici le van fordulva és a múltkor a magánrendelésen az arca befelé nézett a pocakom felé...ez baj lehet??ha esetleg akkor is ugy fog feküdni akkor nem lehet majd látni az arcát?vagy olyankor mi történik??Segítsetek légyszi.
2012. nov. 19. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Az én dokim azt mondta, hogy 4D-uh-ra 20-28 hétig érdemes menni, mert utána nem biztos, hogy látszódik mindene.

De ha van rá lehetőség, menj el:)

2012. nov. 19. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Én másfél órát voltam a 4D-n mert nem akarta megmutatni az arcát.Szintén 30. héten voltam.Ilyenkor még forgolódik.Nem biztos az h akkor is úgy fog feküdni.Nekünk pl minden uh vizsgálaton mutatta az arcát.Kivéve a 4D-n.:)
2012. nov. 19. 15:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is ugy tudtam h a 30.hét kicsit késö de a doki mondta h még belefér.Szóval akkor addig probálkoznak amig nem sikerül?Mert azért eléggé drága ahoz h csak a lábikóját lássam mondjuk:)
2012. nov. 19. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért az ritka, hogy addig próbálkoznak, amíg nem látszik. Általában be vannak táblázva az UH-osok, és van rád mondjuk 20-30 perce. Aztán jön a következő páciens. Remélem szerencséd lesz. Nekem első terhességnél azt mondták, hogy 28 hetesen ideális menni 4D-re, most meg hogy 30. De mindenképpen nagy élmény!
2012. nov. 19. 15:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet hogy még most a 29.héten elmegyek.Igen én is most olvastam utána h mennyi idöt szánnak a dologra...ahova menni szeretnék ott max.45 percet irnak.Remélem azért látszani fog:)Köszi a válaszokat:)
2012. nov. 19. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 32. hetesen voltam anno és még akkor is totál élvezhető volt. Még mosolygott is a drágám!

Engem is kb. 45 percig néztek!

2012. nov. 19. 16:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Ugy próbálok majd idö pont kérni h azért közelebb legyek a 29.héthez mert holnap töltöm de csak a jövöhéten nem dolgozik az apuka:) viszont a 31.en is megyek(akkor a kórházba)remélem sikerül képet készíteni a picurkáról.:)köszönöm a hozzászólásokat most kicsit megnyugodtam h azért fogom látni:):)
2012. nov. 20. 08:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha azt írják garanciát vállalnak az ultrahangért akkor az azt jelenti hogy ha nem látszik akkor nem kell kifizetni??mert részleteket nem írtak csak h garanciát vállalnak a felvételért.
2012. nov. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!