Fogamzásgátlásról lenne szó, tényleg 18 év alatt nem kell fizetni a magánrendelésen?
Én sem vagyok a foggátló híve,de inkább ez minthogy terhes legyen,mert kiszakad a gumi.Megtiltani úgysem tudom és nem is akarom,akkor max eltitkolná hogy sexelnek,az jobb lenne?Dehogy.
Utolsótól kérdezném,nem nézett furán a doki,hogy gyógyszert írattál ilyen fiatalon?Attól tartok nehogy azt mondja várjunk még ezzel,mert fiatal.És csinált elötte labort?
A tabletta mellett is teherbe lehet ám esni, kedves 10-es!
Ugyanakkor egy fejlődő szervezet hormonháztartását nem nagyon kéne megbolygatni. Neked szerencséd volt, nem okozott hátrányt a tabletta.
De sok nőnek, ha túl korán kezdett el tabit szedni, a tabletta abbahagyása után, akár a ciklusa is elmaradhat, vagy összevissza lesz neki, aztán meg 30 felett sírnak, hogy miért nem esnek teherbe. Persze van sok kivétel. De reméljük, hogy a kérdező lánya azért már elmúlt legalább 16.
Igen elmúlt,de mit számít,hogy 14-15 vagy 16 éves,Vannak nagyon fejlett 13 évesek is,és vannak fejletlen 17 évesek is.Nem úgy lenne ésszerű,hogy mennyire fejlett,mint hogy hány éves?
Na mindegy,persze megyünk orvoshoz,és bízok benne,hogy nem néz ránk rosszallóan.
Azért annyira nem veszélytelen a tabletta sem, mint azt sokan gondolják.
Ismerősömnek pl. tabi előtt tökéletesen pontos, 28 napos ciklusa volt (9 éves korától)
16 évesen kezdte szedni, 21 évesen abbahagyta.
Összevissza jön meg neki (40 napokra), összevissza pecsétel a menzesz előtt és folyik a teje.
Az óvszer biztonságos, ha megfelelően használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!