Fogamzásgátlásról lenne szó, tényleg 18 év alatt nem kell fizetni a magánrendelésen?
Nem hiszem. Az egy éves lányomra is fizetni kellett, csak mondjuk nem 6, hanem 3 ezret kért a doki.
Mondjuk nyilván dokija válogatja, de ingyen szerintem nem vizsgálja meg magán doki.
Nincs ingyen. Magándokinál mindig fizetni kell, mindenkinek.
És csatlakozom az utolsóhoz: 18 év alattinak azért nem biztos, hogy annyira jó ötlet a tabletta.
Első vagyok.
Már bocsánat, de jól olvasom??? 18 év alatt szerintetek nem való a tabletta? Én inkább örülök, hogy anyuka próbál ebben segíteni és ezzek sok kellemetlenségtől védik meg magukat.
Én 8 évvel ezelött, azaz 16 évesen mondtam anyunak hogy mi lenne ha iratnánk gyógyszert. Ő azt mondta, hogy ha úgy gondolom akkor menjünk, beszéljünk egy orvossal. Nem tudom, hogy mitől jobb ha valaki 18 évesen teherbe esik egy kiszakadt gumi miatt...
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!