Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhes vagyok es...

Vilia kérdése:

21 hetes terhes vagyok es igen eros gorcseim vannak mar napok ota. Van valakinek otlete mit tudnek tenni nehogy kora szules legyen a vege?

Figyelt kérdés

Voltam orvosnal, meg se vizsgalt, azt mondta jot tesz ha gorcsolok meg faj a hasam, szedjek fajdalom csillapitot amennyit szuksegesnek erzek es dolgozhatok tovabb.

Viszont aludni se tudok, orankent ram tor es eleg sokaig tartanak a gorcsok. Kicsit aggodok h valami baja lesz a babanak. Jah es szedem a vitaminokat ( terhesvitamin mellet magnezium, calcium, d vitamin, c vitamin es b vitamin)

2012. nov. 18. 20:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Pedig volt ra pelda :D ( mondjuk nem voltam terhes csak hasuregi gyullasom volt,) begyogyszereztek es haza kuldtek h panasz mentes vagyok. 10 perccek kesobb vittek vissza paromek h nem kapok levegot, kaptam sav lekotot es kidobtak a korhazbol azonnal. Utana is hasuregi gyullasara fajdalom csillapitot kaptam, tehat semmi jora nem szamitok az itteni orvosoktol... De ha nem javulna az este folyaman a gorcs, azonnal bemegyek, probalkozni lehet,hatha most meg is vizsgalnak.
2012. nov. 18. 20:31
 12/16 A kérdező kommentje:
gyulladas*
2012. nov. 18. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:

:((

Barátnőm is Angliában él, Ő 22 hetes körül van, de kiírtál, bár Nála vérzés is volt.

Lehet csúnya dolog, de ha nem múlik a görcsölés, bekamuznám, hogy volt pár csepp vér...

Drukkolok, hogy minden rendben menjen! Másik kórház nincs esetleg? :S Odakint nem divat a privát rendelés?

2012. nov. 19. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:
kiírtál=kiírták
2012. nov. 19. 09:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok, mondtam h jelentkezni fogok. Most kezdjuk a babaval a 24. hetet, a gorcsok nem multak el, majdnem napiszinten jelentkeznek, az orvosnal kikonyorogtem h vizsgaljon meg es nem talalt problemat. Eddig nem tortent semmi baj annak orulok, csak a gorcsok megszunhetnenek vegre :) koszonom amugy a valaszokat.
2012. dec. 7. 01:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Örülök a jó hírnek,hogy jól vagytok !

Mindenesetre ha görcsölsz továbbra is ,akkor csak óvatosan,elővigyázatosan csinálj mindent ,fő a biztonság !

További csodálatos babavárást és egészséges kisbabát kívánok Neked :-) !

2012. dec. 8. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!