Az elösször terheseknél hányadik héttöl kell folyamatosan mindennap érezni a babát?
Figyelt kérdés
ugy értem,hogy az elsö megérzett rugástol muszály aztán mindennap?pl.20ik héttől muszály egyfolytában érezni,mert ha nem akkor baj van?2009. aug. 15. 16:00
1/6 anonim válasza:
Nekem a 17.héttöl kezdett rugdosni a babám,de az elsö rúgás után csak 4 nap mulva kezdtem újra érezni,de onnantol kezdve minden nap.Van aki csak a 22 hét körül kezdi érezni,ez egyénenként változó.De onnantól azért már mindennap kellene,ha mégsem akkor el kell menni orvoshoz.
2/6 Tittiritty válasza:
Én a 19. héttől érzem és azóta mindennap. Vannak napok, amikor elég lustácska, de nem hagyna ki egy napot sem, hogy jelezze azt, hogy ott van. Most a 24. hétben vagyunk.
Boldog babavárást!
3/6 A kérdező kommentje:
akkor nálam baj van?,mert 2napja éreztem elösször,most azota semmi.most vagyok pont 20-ik hétben
2009. aug. 15. 17:27
4/6 anonim válasza:
Szia!Én már a 18.hét körül éreztem kis rezgéseket,de nem voltak rendszeresek,meg kivülről nem lehetett még érezni.A 20.héttől érzek erőteljesebb mozgást,amit már apa is érez:)Most 22 hetes és minden nap érzem,hogy mozgolódnak.Vannak kevésbé aktív napok,de minden nap kell hogy érezd.
5/6 anonim válasza:
Miért lenne baj? Én is csak a 22. héttől érzem minden nap, de sokan vannak, aki csak a 24.-től. De a 20. hétben nem vagy lemaradva semmiről, ne aggódj.
6/6 anonim válasza:
Szia! A 20.héttől érzem mozogni, de minden rezdülését csak a 28.héttől érzem, addig csak bizonyos helyzetekben éreztem a mozgásokat.
33hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!