Barnás folyás. Mi a véleményetek?
Együtt érzek, velem is ezt csinálták. Barnás folyásom volt, kétszer voltam az SZTK-ban és egyszer a kórházi ügyeleten vasárnap, velem is úgy beszéltek, mint a kapcájukkal, hogy mégis mit gondolok, hogy én csak úgy berohangálok ide, mikor nem vérzek erősen és nem görcsölök. A kórházban a kedves ügyeletes orvos hozzám vágta, hogy "Honnan tudjam én azt, él-e az a gyerek?", és nem volt hajlandó uh-t végezni.
Végül magánrendelésre mentem, egy olyan központba, ahol mindenféle uh-t végeznek, ott 8 ezer Ft-ért hajlandóak voltak felírni Duphastont, és itt a kislányom, aki elégedetten szuszog a másik szobában. :) A központ Pesten van, ha érdekel, priviben elküldöm az elérhetőségüket.
Nekem azt mondták, talán hormonális probléma okozta a barnázást, ami annak is betudható, hogy a teherbe esésem előtt nem sokkal fejeztem be a nagyobbik szoptatását. Nálad lehet ez a helyzet?
Szurkolok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!