Volt valakinek olyan kismama nadrágja aminek az oldalán van a rugalmas anyagból a betoldás?
Figyelt kérdés
Írnátok véleményeket róla? Az is kényelmes? Tehát nem arra a tipikus kismama nadrágra gondolok aminek a felső részét rá lehet húzni a pocakra, hanem pl. ha esetleg egy sima farmert átvarratnék úgy, hogy két oldalt betoldanának egy darabot passzé anyagból.2012. nov. 16. 11:45
1/4 anonim válasza:
Nekem van kényelmes..semmi gond vele,bár most kaptam a másik félét és az jobb.
egyrészt jobban védi a derekad és hasad másrészt olyan puha:-)
egyébként a varrónőm is tud olyat is csinálni...
a boltban a csaj meg azt mondta, hogy ez ugyanúgy mindenkinél más mint minden, sőt volt egy csaj aki bevásárolt ebből az oldalt bővítettből mert mennyire kényelmes aztán a második gyereknél meg utálta...
:)
szóval én mindkettőt szeretem.
25hkm
2/4 anonim válasza:
Én a farijaimat szinte mindet úgy csináltam meg,hogy oldalra tettem gumitoldást +fűzőt,így szülés után is használhatom.Nekem kényelmes és a pocakbetétes nacikkal ellentétben annyiból praktikusabb,hogy nem izzad-viszket a poci.Én csak ajánlani tudom.DE nem mindenki bírja pocakosan a cipzár-gomb vágást,tehát ennek meg az a hátránya.
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor vagy bejön, vagy nem :). De legalább van pozitív tapasztalat ezzel kapcsolatban is. Amúgy én is a gombtól meg a cipzártól félek. Köszi a válaszokat.
2012. nov. 16. 15:26
4/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen kismamanadrágom, illetve még megvan, és imádtam!Nagyon kényelmes, és terhesség után is felveheted, tetess bele passzét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!