Ülő munkát végző kismamák. Hogy oldottátok meg, ha nem tudtátok felrakni a lábatokat napközben és estére duplájára dagadt? A sok ülés/előre hajolás nem árt a babának? 17 hetes nagy pocis km
Ülő munkát végzek, nem tudom felrakni a lábam, akkor a térdemen lenne az asztal. :) Vagy akkor hátra kellene dőlnöm, úgy meg nem tudok dolgozni, de nekem nem dagad a lábam, eddig nem volt ilyen problémám. Sokat mozgasd a lábad, körbe-körbe, fel.le, vagy lehet kapni pár száz ft-ért ilyen talp masszírozót, amivel a talpadat kell húzogatni, nekem van olyan, de sose használom, csikiz. az is jó keringés fokozó.
34 hkm
Nekem nem volt ilyen korban még dagadásos problémám, és merném mondani , hogy talán nem is normális...
BEszélj a dokival, mert sajna bajra is utalhat, ha már most vizesedsz.
És ha ennyi bajod van, menj inkább táppénzre.
Azért ez nem igazán vizesedés, inkább dagadás. Táppénz? Még nem gondoltam rá, csak ha nagyon muszáj.( Egyébként meg azt olvastam valahol a mai napon épp egy 17 hetes kismama kérdésére válaszolónál, hogy aki nem veszélyeztetett terhes, az táppénzcsaló, ha elmegy -pl. az említett kismama esetében úgy emlékszem 2 hónap múlva táppénzre.)
Ez a talpmasszírozó nem rossz ötlet, akár munka közben is lehetne használni (ha görgős pl.)
Köszi a tanácsot (-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!