Hogyan hagyjam el a férjemet? 6 hós kismama
Figyelt kérdés
Második gyerekünket várom, az első egy éves. Teljesen jó volt a kapcsolatunk, amíg nem lettem terhes a második babával. Kettőt terveztünk. Férjem úgy viselkedik, mintha én csak arra lennék való, hogy kihordjam a babákat, főzzek, mossak és ne szóljak bele semmibe. Mondtam neki normális hangnemben, hogy válni szeretnék, hát nagyon ideges lett. Nem tudom, hogy közöljem vele? Szülésnél sem szeretném, ha a rokonsága ott lenne, de ha ezt közölném vele, akkor holnapig hallgathatnám a kiabálásait. Mióta tudja, hogy nem fiú lesz a második sem, megzápult.2012. nov. 15. 17:03
11/12 anonim válasza:
Ha jól értelmezem, amit írsz, akkor kevés az esélyed arra, hogy lelépjen és békén hagyjon titeket. Ha te akarsz a lakásban maradni, számíts rá, hogy nem fog leszállni rólatok! Ha nem dolgozik, akkor anyagilag pláne nincs rá szükséged, főleg ha el is hordja otthonról a pénzt! Sajnos olyan világban élünk, hogy ha neked is ítélik a gyerekeket, a párod akkor is rátok szállhat, mert az anyákat nem védik kellőképpen. Kérj segítséget, ha úgy döntesz, hogy elhagyod! Rokonok? Valaki, aki segíthet?
12/12 anonim válasza:
Kérj segítséget, rokonoktól barátoktól! Ahogy mondták, pakold össze a cuccát és dobd ki, cseréltess zárat! Ha erőszakoskodik, hívj rendőrt! De csak nem olyan nyomorék, hogy egy terhes nőt bántson..
Ezért is kérj segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!