Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan hagyjam el a férjemet?...

Hogyan hagyjam el a férjemet? 6 hós kismama

Figyelt kérdés
Második gyerekünket várom, az első egy éves. Teljesen jó volt a kapcsolatunk, amíg nem lettem terhes a második babával. Kettőt terveztünk. Férjem úgy viselkedik, mintha én csak arra lennék való, hogy kihordjam a babákat, főzzek, mossak és ne szóljak bele semmibe. Mondtam neki normális hangnemben, hogy válni szeretnék, hát nagyon ideges lett. Nem tudom, hogy közöljem vele? Szülésnél sem szeretném, ha a rokonsága ott lenne, de ha ezt közölném vele, akkor holnapig hallgathatnám a kiabálásait. Mióta tudja, hogy nem fiú lesz a második sem, megzápult.
2012. nov. 15. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én is váltam már egyszer és lehet másodszor is fogok SAJNOS! de ez olyan dolog amiben nehéz tanácsot adni mert csak te tudhatod hogyan érzel és viselkednek veled!
2012. nov. 15. 17:12
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Próbálom a viszonyunkat közömbösíteni, mert elég lekezelő velem, de akkor meg jól letol, hogy miért vagyok ilyen búvalb@szott és nem foglalkozom vele. Aztán amikor pihenne a baba is, férjem csavarog, én is próbálok aludni, megjelennek a rokonai, felkeltik a kisgyereket. Ha férjemnek panaszkodok meg én vagyok lecseszve, hogy alig jönnek párszor, ilyenkor felkelthetik. Teljesen elnyom, én meg megbolondulok. Már az ajtót is próbáltam bezárni a rokonai elől, akkor meg dörömbölnek az ablakon. Elég érdekes a családja is amióta külön lakunk tőlük. Azt akarják, költözzünk vissza. A férjem meg a fejébe vette, hogy jó költözzünk vissza, mert azok az ő rokonai :o

2012. nov. 15. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Amíg dolgozik összepakolsz és elmész.

A bíróság akkor is elindítja a válást ha ő nem egyezik bele. Kérj ideiglenes gyerekelhelyezést is.

2012. nov. 15. 17:32
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ezzel csak az a gond, hogy ő naponta kb 8-9 órát nincs itthon, de nem dolgozik, hanem a haverjaival szédölög és gyesből élünk. Keresett munkát, csak kirúgták. A másik meg hogy jelenleg az én házamban lakunk. Múltkor amikor megkértem, hogy menjen el, fejemhez vágott ilyeneket, hogy a gyerekeket majd úgy is neki ítélik, mert a ház amiben most lakunk elég régi és sose lesz pénzem megcsináltatni. ráadásul msot lenne rá a legnagyobb szükségem, mert már nem nagyon birok egy egy éves kis energiabombával igy a szülés közeledtéhez egyre előrébbhaladva, de ő még azért is lecsesz, hogy miért nincs rend. Nem érti meg, hogy nem birok ennyit.

2012. nov. 15. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Miért hagyod,hogy elnyomjon?!Kit érdekel,ha kiabál?!Visszakiabálsz.Ennyi.
2012. nov. 15. 17:48
 6/12 A kérdező kommentje:
én ebbe már belefáradtam kedves utolsó. nem akarok főleg nem két gyerekkel egy olyan kapcsolatban élni, ahol arra kell figyelni, ki mennyire nyom el kit. ez nem harmónia.
2012. nov. 15. 18:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Rakd ki!Oda van bejelentve?Ha nem,igen könnyű dolgod van.Utána indítsd el a válást-méltányossági alapon ingyen is van rá mód-és kérd az ideiglenes gyermekelhelyezést.Az azért nagyon durva,hogy nem dolgozik!Én biztos nem hagynám,és ha záros határidőn belül nem keresne melót,kidobnám,az biztos.
2012. nov. 15. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
váljál el tőle, más segitséget kérjél szülésig
2012. nov. 15. 19:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Senkinek nem jó, ha áll a bál! A férjeden múlik, hogy milyen nemű babátok lesz!!! Ez az egy a pasin múlik!
2012. nov. 15. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Rakd ki!

Szüleid vannak?

Elmegy otthonról, zárat cserélsz, bezárod a házat és elmész a szüleidhez. A cuccait kitehet az ajtó elé.

Én úgy b@sznám ki (már bocsánat, de az ilyen pasitól hányok), hogy a lába nem érné a földet. Merre laktok?

2012. nov. 15. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!