Hogyan hagyjam el a férjemet? 6 hós kismama
Köszönöm a válaszod!
Próbálom a viszonyunkat közömbösíteni, mert elég lekezelő velem, de akkor meg jól letol, hogy miért vagyok ilyen búvalb@szott és nem foglalkozom vele. Aztán amikor pihenne a baba is, férjem csavarog, én is próbálok aludni, megjelennek a rokonai, felkeltik a kisgyereket. Ha férjemnek panaszkodok meg én vagyok lecseszve, hogy alig jönnek párszor, ilyenkor felkelthetik. Teljesen elnyom, én meg megbolondulok. Már az ajtót is próbáltam bezárni a rokonai elől, akkor meg dörömbölnek az ablakon. Elég érdekes a családja is amióta külön lakunk tőlük. Azt akarják, költözzünk vissza. A férjem meg a fejébe vette, hogy jó költözzünk vissza, mert azok az ő rokonai :o
Amíg dolgozik összepakolsz és elmész.
A bíróság akkor is elindítja a válást ha ő nem egyezik bele. Kérj ideiglenes gyerekelhelyezést is.
Kedves utolsó!
Ezzel csak az a gond, hogy ő naponta kb 8-9 órát nincs itthon, de nem dolgozik, hanem a haverjaival szédölög és gyesből élünk. Keresett munkát, csak kirúgták. A másik meg hogy jelenleg az én házamban lakunk. Múltkor amikor megkértem, hogy menjen el, fejemhez vágott ilyeneket, hogy a gyerekeket majd úgy is neki ítélik, mert a ház amiben most lakunk elég régi és sose lesz pénzem megcsináltatni. ráadásul msot lenne rá a legnagyobb szükségem, mert már nem nagyon birok egy egy éves kis energiabombával igy a szülés közeledtéhez egyre előrébbhaladva, de ő még azért is lecsesz, hogy miért nincs rend. Nem érti meg, hogy nem birok ennyit.
Rakd ki!
Szüleid vannak?
Elmegy otthonról, zárat cserélsz, bezárod a házat és elmész a szüleidhez. A cuccait kitehet az ajtó elé.
Én úgy b@sznám ki (már bocsánat, de az ilyen pasitól hányok), hogy a lába nem érné a földet. Merre laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!