Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességem előtt mindig...

A terhességem előtt mindig háton aludtam, most 24 hetes vagyok, és éjjel ha akarom, ha nem, álmomban átfordulok. Árthat a babának vagy nekem?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Már úgy érted, a hátadról az oldaladra?

Ha jól tudom, nem is szabad háton aludni, mert akkor a méh elszorít valami fontos, vastag eret. Bizonyos terhességi kor fölött már oldalt kell aludni, a nálamnál tapasztaltabbak biztos be fogják majd írni, hogy mikortól.

2009. aug. 14. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Elso valaszolonak: szerintem epp arra gondolt, hogy fel a hatonalvastol, de almaban hatrafordul.

Az en velemenyem: ezzel nem tudsz mit csinalni, ha jo, ha nem. Szerintem semmi bajotok nem lenne tole. En bizom annyira Istenben (vagy a termeszetben), hogy ha terhes nonek nem lenne szabad haton aludnia, akkor pupot novesztenenk a derekunkra a harmadik honap vegen, hogy veletlenul se artsunk a babanak. Vagyis en ugy vettem eszre, hogy a baba vedelme erdekeben a testunk tokeletesen ki van alakitva. :-)

En is gyakran a hatamon aludtam, bar oldalt aludtam el. Gondolom engem a fajdalom kesztetett a fordulasra almomban, mert az utolso hetekben mar akkora suly volt a kozepso tajekomon, hogy ha 1-2 oranal tobbet fekudtem az oldalamon, akkor a csipom majd szetszakadt. A sok hatonalvas ellenere a 40. heten szultem egy negy kilos makk egeszseges gyermeket, aki azota is hatalmas es egeszseges (kilenc honapos lesz). Ugyhogy szerintem ne agodd ezt a dolgot tul!

Boldog babavarast!

2009. aug. 14. 20:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. :)
2009. aug. 15. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!