Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes ultrahangon a kisfiam...

33 hetes ultrahangon a kisfiam BPD értéke:91.2!?

Figyelt kérdés
Azt mondta a doki,hogy akkora a feje a babónak,hogy nem ajánlja a természetes szülést.Más értékei is nagyobbak,tehát egészséges,csak nem kicsi...
2012. nov. 15. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 31+6 naposan voltam ultrahangon, akkor a BPD: 82 mm volt. A dokim megkérdezte, hogy milyen magas vagyok. Mikor mondtam, hogy 155 cm, akkor mosolygott egyet, s csak annyit mondott, hogy lehet kicsit nagy baba lesz. Szerinte egy héttel hamarabb fog jönni a kiírtnál, de nekem sem említett császárt.
2012. nov. 15. 18:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem 35 hetesen volt 86, akkor a becsült súly 3230. 36+2 hetesen csak súlyt becsültek, 3480, és azt mondta a doki, mivel nagy a baba és első szülés, inkább császárra számítsak. Az NST-vel együtt kötelezően nézik nálam UH-n is a babát a súlya miatt most.
2012. nov. 15. 21:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Nálam is nagyobb a súlya is jóval és emellett nagyon súlyos asztmám van,ezért nem fér bele egy "nehéz" szülés,veszélyes mindkettőnkre nézve.Anno én farfekvéses voltam,anyum természetes úton szült meg 3. gyerekként...HALVA...a köldökzsinór megfojtott,köszönöm én nem szeretnék még csak hasonló traumát sem átélni és számomra nem maga a szülés módja a fontos,inkább császározzanak meg,de neki semmi baja ne legyen,majd utána szenvedek én csendben,összeszorított fogakkal "egyedül". :) Az adatokat köszönöm,ezek szerint nem csak nekem lesz óriás babócám. :))
2012. nov. 16. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!