Járt valaki a Szent Istvánba Dr. Sziklai Péterhez terhesgondozásra?
Szia!
Én hozzá jártam a dunakeszi magánrendelőjébe. Egy alkalom 8-9 ezer attól függően, készített-e uh-t is, ezen felül úgy emlékszem, 40 e-t kapott szülés után. Nekem olyan semleges volt, nem mondanám negatívnak, de túlzottan bizalmas kapcsolatba sem kerültünk. Soha nem hívtam fel kérdéssel.
Az egyetlen igazi negatívum: sajnos szereti úgy intézni a dolgokat, hogy az ügyeleti idejében szüljenek a kismamái, vagy egy erőteljesebb vizsgálattal, vagy konkrét szülésindítással. Én ezt nem tartom túl szépnek.
Egyetértek az előttem szólóval.
Én is hozzá kezdtem el terhesgondozásra járni,de olyan,semmilyen volt.
Elmondta,hogy minden ok,de se többet,se kevesebbet.Amint rákérdeztem erre-arra,rögtön hárított,hogy arra még ráérünk.Tanácskérésnél szintén azt válaszolta,hogy ahogy gondolom...szóval nem tűnt valami lelkiismeretes dokinak..
Ezzel egyidőben én is hallottam egy történetet,hogy 38 hetesen megindított egy szülést ügyeleti időben,mert utána elutazott...Ezek után nekem nem volt bizalmam hozzá járni,és nála szülni.
Dr.Fenyőházi Jenőnél szültem,akit nagyon tudok javasolni.Kedves,figyelmes,mindenről tájékoztat,néha kicsit szeleburdi,de legalább nem érzem magam feszélyezve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!