Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a szüles...

Szerintetek ez a szüles közelettenek a jelei? Lehet hogy nem huzza a 40. -dik hetig?

Figyelt kérdés
Sokat fajdogal alul a hasam!:/Amikor mozog a pici rendesen a hüvelyemben erzem!Körülbelül egy hettöl amikor mozog elegge faj is,nem mindig de legtöbbször!Sokat kemenyedek is!Ja es rengeteg folyasom van!Kisfiu lessz!Szerintetek?37hkm
2012. nov. 14. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9-es: 8-as vagyok. Nekem is nagy a picilány, 36+2 hetesen 3480 a becsült súlya. A kórházban az NST mellé heti UH-t is elrendeltek, hogy figyeljék. Tegnap volt az első. Az egyik orvos azt mondta, h. ne nagyon bízzak abban, hogy spontán fogok szülni, mert első baba, túl nagy, és túl kockázatos.
2012. nov. 15. 09:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia. Amiket leírtál, mintha magamra ismertem volna. Ugyan ezek a tüneteim, csak még azt tenném hozzá, hogy a derekam is nagyon szokott fájni, mintha becsípődne egy ponton, főleg amikor fekvésből kelek fel és a szeméremcsontom is. Nem bírok terpeszt csinálni, de csak a jobb lábammal ha kezdem. A ballal semmi gond. Ez volt nekem pár héttel ezelőtt is, azután megszűnt. Most a 36.hét óta megint elkezdte. Nem tudom mikor lesz vége, de már tényleg nehéz. Nekem is van itthon még egy 3évesem is.

39+2hkm

2012. nov. 15. 11:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Muszály lesz kibírni lányok!:)Majd csak eljön a vàrva vàrt nap!:)
2012. nov. 15. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Anianyuja!

Ugyanigy vagyok min tte ,csak én most töltöttem a 35-ik hetet ,szeretném ha várna még a fiatal úr .Állitólag hatalmas semmi baja nem lenne ,na de akkor is .. remélem csak a frontok a méhszájam zárt de ezek a keményedések és a fájdalom mellé... eddig egyik gyermekem sem jött idő elött.

2012. nov. 17. 14:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Ja és kedves kérdező !

Természetesen neked is szólt a válaszom ,csak én most úgy hivom már magam,hogy pingvin a járásomat illetően és nagyon magamra ismeretem a válasz adójában . :)

2012. nov. 17. 14:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Hat ugy latom senkinek nem könnyü!Valahogy kihuzzuk lanyok!:)
2012. nov. 21. 16:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Valahogy biztosan .. :)

Várakozásod mellé nincs egy kis "félelem " is ? :)

2012. nov. 21. 18:45
 18/19 A kérdező kommentje:

Az csak minimalis MÈG!:)Inkabb sokat kepzelödöm!

Sokszor tisztara ugy érzem mintha valami meleg folyna,de persze semmi!:)Pont ma vagyok 38hetes,es mar tenyleg nem bannam ha kibulyna!!!:)

2012. nov. 22. 00:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor nem is leszel már félősebb ,mert mire az ember odakerül addigra sztem elszáll a félelem hiszen más "dolga " van . :)
2012. nov. 22. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!