Szerintetek ez a szüles közelettenek a jelei? Lehet hogy nem huzza a 40. -dik hetig?
Szia. Amiket leírtál, mintha magamra ismertem volna. Ugyan ezek a tüneteim, csak még azt tenném hozzá, hogy a derekam is nagyon szokott fájni, mintha becsípődne egy ponton, főleg amikor fekvésből kelek fel és a szeméremcsontom is. Nem bírok terpeszt csinálni, de csak a jobb lábammal ha kezdem. A ballal semmi gond. Ez volt nekem pár héttel ezelőtt is, azután megszűnt. Most a 36.hét óta megint elkezdte. Nem tudom mikor lesz vége, de már tényleg nehéz. Nekem is van itthon még egy 3évesem is.
39+2hkm
Kedves Anianyuja!
Ugyanigy vagyok min tte ,csak én most töltöttem a 35-ik hetet ,szeretném ha várna még a fiatal úr .Állitólag hatalmas semmi baja nem lenne ,na de akkor is .. remélem csak a frontok a méhszájam zárt de ezek a keményedések és a fájdalom mellé... eddig egyik gyermekem sem jött idő elött.
Ja és kedves kérdező !
Természetesen neked is szólt a válaszom ,csak én most úgy hivom már magam,hogy pingvin a járásomat illetően és nagyon magamra ismeretem a válasz adójában . :)
Valahogy biztosan .. :)
Várakozásod mellé nincs egy kis "félelem " is ? :)
Az csak minimalis MÈG!:)Inkabb sokat kepzelödöm!
Sokszor tisztara ugy érzem mintha valami meleg folyna,de persze semmi!:)Pont ma vagyok 38hetes,es mar tenyleg nem bannam ha kibulyna!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!