Adjak pénzt az orvosnak?
Figyelt kérdés
32 hetes kismami vagyok. Utoljára 18 hetesen voltam hozzá,és akkor is csak futtában, mert sietett. Meg sem vizsgált csak aláírta a papírjaimat. Ő lenne a választott orvosom a szülésnél, de nem igazán úgy foglalkozik velünk ahogy kellene. Adjak neki pénzt, és ha igen mennyit?2009. aug. 14. 14:06
1/5 anonim válasza:
Ne!!! Ha még elégedett sem vagy vele minek pénzelnéd? Te kapsz a munkahelyeden a fizetéseden kívül pénzt valakitől, mert elvégzed a munkádat?
Ne haragudjon meg senki, aki nem ért velem egyet, de vessünk már véget az orvosok állandó pénzelésének!
2/5 anonim válasza:
Ennek a dokinak ne, ha tudsz váltani akkor válts, hátha a másik odafigyel rád... ha nem... konkrétan megfogadtad, furcsa, ilyen jól áll a dokid, sok kismamája van? vagy csak ritkán taliztok és nem emlékszik? furi
3/5 anonim válasza:
Az első válaszolónak teljesen igaza van.
4/5 anonim válasza:
Ilyennek miért akarsz adni? Ha ilyen sok pénzed van, add inkább nekem...
VAgy költsd a gyerekedre.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Az ilyen doki nem érdemli meg.Az én orvosom 2 hetente vissza rendel mindig emlékszik rám vagy félórát csak velem foglalkozik és nagyon sokat segít nekem.A kisfiamat is nálla szültem és teljessen meg voltam vele elégedve.Akkor is adtam neki és most is fogok-hozzá teszem hogy nem százezreket kapott de nem tűnt úgy hogy keveselné.
Ha találsz egy ilyen dokit az megérdemli.
34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!