Jósló 22. héten? Vagy mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma hajnalban fél 3kor arra ébredtem hogy kőkemény a hasam és folyamatos görcsben van. Szokott ilyen lenni, de ha elmegyek pisilni elmúlik.
Most nem ez történt. Pisilés után is kemény volt, és görcsöltem is, viszont hullámokban tört rám. Volt hogy fél percenként, vagy percenként, de elég erős fájdalom, annyira h már h nyöszörögtem is. Vettem be nospát, de ez így ment még 5 után is, amikor végre sikerült elaludnom. Most reggel eddig nem volt semmi probléma szerencsére.
Ez lehet jósló volt? Vagy a front? Hívjam a dokit, akkor is ha már jól vagyok, és a baba is mozog rendesen?
Előre is köszönöm a segítséget.
2012. nov. 14. 10:55
11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Huh köszi a sok választ, szerencsére a védönő most jött látogatóba, vele is beszéltem az esetről, mondta hogy 2 napig szigorú fekvés, magnézium de szerinte se a pezsgőtabletta, és ha egy kicsit is görcsölnék akkor hívjam a dokit.
2012. nov. 14. 12:48
12/12 anonim válasza:
MagneB6, Magnerot, Magnézium citrát(nekem ez vált be igazán, 24.héttől napi 3x2-t kellett szednem, ugyan ilyen okok miatt. 39.hétig húztuk, tehát nyugi:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!