Jósló 22. héten? Vagy mi lehetett ez?
Sziasztok!
Ma hajnalban fél 3kor arra ébredtem hogy kőkemény a hasam és folyamatos görcsben van. Szokott ilyen lenni, de ha elmegyek pisilni elmúlik.
Most nem ez történt. Pisilés után is kemény volt, és görcsöltem is, viszont hullámokban tört rám. Volt hogy fél percenként, vagy percenként, de elég erős fájdalom, annyira h már h nyöszörögtem is. Vettem be nospát, de ez így ment még 5 után is, amikor végre sikerült elaludnom. Most reggel eddig nem volt semmi probléma szerencsére.
Ez lehet jósló volt? Vagy a front? Hívjam a dokit, akkor is ha már jól vagyok, és a baba is mozog rendesen?
Előre is köszönöm a segítséget.
Én a helyedben magnéziumot vettem volna be semmi estre sem nospát! Én is jártam így éjjel és a magnézium hatott ellazított. De ezt döntsd el te h értesíted most az orvosodat vagy megemlíted neki a következő vizsgálatnál.
24hkm
Gyógyszert ilyenre nem nagyon szabad bevenni, inkább magnézium napi szinten rendszeresen!
Ha legközelebb ilyen lesz, menj be a kórházba az ügyeletre!
Nem ám nyílik a méjszájad, vagy beindúl a szülés!
Tényleg kevés a magnézium pezsgőtabletta!:S
béres magnéziumot 250 mg szedek napi felet de ha úgy érzem akkor napi szinten 1-et szoktam!
A sima magne b6 nekem nem használt (48 mg 1 szem) napi 3-at szedtem be és nem volt semmi hatása.
Amúgy ez egyén függő is.
Tanácsom az, hogy még ma menjél el a nőgyógyászodhoz, hogy megvizsgáljon minden rendben legyen! Aztán Ő majd úgy is mondani fogja, hogy szedj magnéziumot. Akkor te rákérdezhetsz melyiket és mennyit!
Jó? Mert aztán nehogy beinduljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!