26 hetes uh-n az orvos közölte, hogy a placenta teljesen fedi a méhszájat. Tapasztalat? Többi lejjebb.
Na szóval a történetem folytatása : 3. baba a kisebb 10 hónapos,gondolhatjátok mit éltem át...de elölről hátha valakinek még hasznos lesz az esetem..
2 nappal a diagnózis után,összeszedve a cuccom,kioktatva a családot (hiszen hónapokban gondolkodtam) indultam el,otthon hagyva a 10 hós lánykám és a 8 éves nagyfiam elindultunk a megyei kórházba ami 45 km-re van...3 lépcsős betegfelvétel után,a kórházi szobából mentem az orvoshoz...pontosabban medikushoz aki elindult velem vizsgálódni...ekkor már az osztályos nővérkék megmondták,hogy szülésig nem mehetek ki..:( a doktor bácsi (nekem fiúcska :))))))))))) ) nagyon készséges volt,mindent elmondott,többet között,hogy miért nem mehetek haza...mellső falon tapadt a lepény és ez még súlyosbítja a helyzetem,hogy rajta van a méhszájon...terhességi héttől függő,hogy változik-e.Egy kis terhességnél,igen változik,változhat...de ahogy megy az idő egyre kevesebb rá az esély mert a baba súlya is húzza..ritkább esetben lép fel erős vérzés,de ez akkor annyira erős,hogy életmentés szükséges,semmi baj nem érhet ha ott vagyok kéznél,ha nem akkor viszont nagy bajom-bajunk lehet...Uh-ra mentünk majd 30 perc és 4 orvos után közölték,hogy semmi bajom...sajnos ezt el lehet nézni egy kevésbé jó uh-n egy "előnytelen" pozícióból...természetesen nem esett nehezemre ezt elfogadni...szedtem a cuccom és hazajöttünk.Na most ott tartunk,hogy azon izgulok,kinek higgyek :)Rövid úton ismét megkeresem a nőgyógyászt,hogy erősítse meg mégegyszer...köszönöm a válaszokat
agyam megall es megfordul komolyan Szerintem a legkozelebbi UH jol nezesd meg mi van
nagyon sajnalom de egy kicsit oke a dolog legalabb otthon vagy ez vigasztaljon.
Nekem az a furi, hogy ez a 26 hetes uh-n derült ki.
Mint írtam, nekem az elején volt a méhszájon...
Akkor mondták is, hogy ez majd húzódik feljebb, ahogy nő a méh. Így is volt, pár hét múlva már fentebb ment.
Nálad meg eddig nem volt ott, és most "csúszott" le? Ez érdekes.
4D-re nem mész el? Vagy anyagilag nem fér bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!