19/f vagyok barátnőm (17/l) közölte velem hogy még nem jött meg neki (vasárnap kellet volna megjönnie).1-2 héttel ezelőtt voltunk együtt védekeztünk mint mindig. Most késik neki vagy most gyerek lesz? Eddig sohase késett (néha 1-2 napot)
Szerintem nem lehet terhes.
De a teszt mindent megmutat.
Majd írd meg mi lett.
nyugi, nem terhes-szerintem.
az mindegy, hogy hányszor vagytok együtt, ha volt gumi csere, nem lesz terhes.
egy 17 éves lánynak még nem áll be a menstruációja óramű pontossággal. vannak olyan nők, akiknek még felnőtt korukban is össze-vissza jön meg.
írtad, hogy beteg volt: ettől is késhet. plusz most stresszel, hogy miért nem jön meg neki- emiatt is csúszhat.
ha ennyire féltek, akkor tényleg vegyetek tesztet, de tuti negatív lesz.
vigyázz rá nagyon a továbbiakban is, mindig használjatok gumit (ahogy eddig is) és nem lesz baj :)
Igen, tessék tesztelni, attól végre megnyugodhattok.
Amúgy meg ha ennyire feszhangulatot vált ki nálatok egy-egy aktus, mert még valóban fiatalok vagytok a családalapításhoz, akkor próbáljátok ki, hogy egy ideig NE szexeljetek. Az a legbiztosabb védekezés, és senki sem fog agyérgörcsöt kapni. Ne vessétek el rögtön ezt az ötletet, gondolkodjatok rajta, mert a szeretkezésnek nem az a lényege, hogy rosszat vonjon maga után, ti pedig még itt tartotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!