Elmennél már a helyemben táppénzre?
Mikor megtudtam,hogy babát várok,nem hagytam abba a sulit,mert megszűnik a szak jövőre,amit négy éven keresztül tanultam és nem lesz már rá lehetőség,hogy újra járjam az osztályt,ráadásul egy baba mellett csak nehezebb lenne.Míg benn van,addig könnyebb,úgy gondolom :)
Gyakorlatra járok be dolgozni,álló munka.Reggel 5.30kor kelek,7re megyek dolgozni,egészen délután 3 óráig,este pedig nem bírok elaludni.Ma éreztem igazán először,hogy nagyon kifárasztott.Mire hazajöttem teljesen készen voltak a lábaim és a derekam..
Szóval az a terv,hogy decembert is végigdolgozom még,mert úgy meglenne a kötelező óraszám,onnantól pedig táppénz.Viszont december első hetében vizsgáim is lesznek.Nagyon nehezen bírom,munka után alig várom,hogy lepihenhessek,tanulni nem tudok egyszerűen..
Elmennél most táppénzre vagy végigcsinálnád?
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!