Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap lépek a 9ik hétbe és...

Holnap lépek a 9ik hétbe és elmúltak az émelygések, hányingerek. Ez baj lehet?

Figyelt kérdés
Van valakinek hasonló tapasztalata?Néha esténként érzek pici hányingert, de pár hete, majdnem egész nap is végigkísért.1 Hétig volt kis barnázásom is, voltam dokinál, de megnyugtatott, megnézte a babát, minden rendben volt, volt szívhang is.Most viszont hogy elmúlt a barnázás, elmúltak a rosszullétek is, remélem ez nem jelent rosszat, nagyon félek mert régen volt már egy vetélésem és ez lesz az első babucink.Ha valakinek van hasonló tapasztalata írjon légyszi.Köszike.
2009. aug. 14. 12:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Még elfelejtettem megírni, hogy felírt Duphastont 2x1et és folsavat napi 1x a doki.
2009. aug. 14. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem jelent rosszat az, ha elmúltak a rosszullétek, örülj neki. A duphaston meg a folsav is csak a hasznotokra válik, szedjed nyugodtan.
2009. aug. 14. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj nincs baj! Nekem igaz nem nagyon volt hányingerem, talán párszor, de volt pár nap olyan 9-10 hetesen amikor a cicifájás elmúlt. Én is beparáztam de pár nap és visszatért. Amúgy lassan a nagykönyvek szerint elmúlik a hányinger. Van akinek előbb van akinek meg később sem.

Pozitív gondolkodás és ne idegeskedj!

Szép babavárást!

32 hetes kismami

2009. aug. 14. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem jelent feltétlenül bajt. Ha a doki is mindent rendben talált, ne aggódj!

Nekem csak mellfeszülésem volt, de a 12. héten egyik napról a másikra elmúlt.

24 hetes kismama

2009. aug. 14. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

3 évvel ezelőtt én is hasonlóképpen jártam, de nekem nem volt olyan szerencsém, mint az előttem szólóknak. Aznap, mikor 8+4 hetes voltam, nem volt hányingerem reggel és hivatalos voltam estére a dokihoz UH-ra. Már csak a félig felszívódott babát látta: 20mm helyett csak 6mm méretű volt, másnap reggel már csak az üres petezsák. :-(

Ha az orvosod megnézett, ne aggódj. Egyszerűen nekem nem volt szerencsém, valami baj lehetett a babával.

2009. aug. 14. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
11%
Uristen....Kellene nyitani egy rémisztö dolgokkal kapcsolatos oldalt,és akivel rémisztö SZOKATLAN dolgok történnek azok mind oda irják le egymásnak és többet soha ne irják le csak ha megkérdezik.Én 8+4 hetes kismama vagyok,három hete kezdödött a hányinger,pár napja már nem érzem annyira mint eddig,szoval rá jöttem hogy 2 oránként ennem kell valamit s akkor jobb egy kicsit,esténként utol ér de enyhülést érzek.Tegnap voltam dokinál és minden a legnagyobb rendben van,dobogott a kis szive,és azt mondta a doki semmi ok a stresszre,és scak 5 hét mulva kell vissza mennyek.Szerintem veled is ugyan ez történik,boldog babavárást.
2009. aug. 14. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 13:42-es. Nem rémisztgetni akartam, csak a kérdező válaszára megírtam az én tapasztalatomat. És még azt is hozzátettem, hogy ne aggódjon, ha az orvosa rendben találta.

Én azt sem szeretem, hogyha mindenki a "lehet baba?" kérdésre azt írja, hogy hát persze, tuti az, tesztelj! Mintha már más lehetőség nem is lenne... persze mindenki azt írja, amit ő maga hallani szeretne. Sajnálom, ha én az igazat írtam és emiatt rémisztgettem másokat.

2009. aug. 14. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
40%
Azzal hogy elmeséled a veled történteket,a kérdezö mért ne gondoljon rögtön arra hogy biztos velem is ez történik,és jol bepánikol,meg ott ülne a dokinál legszivesebben hogy oránként ellenörizze,minden rendben van-e,nem-e felszivodott az a baba.Nekem ha valaki megirja az igazat soha nem pontozom le.És sajnálom azt ami veled történt,biztos nem volt könnyü tulélni,de az még nem azt jelenti hogy mindenkivel meg fog történni.És olvasd el a kérdést is,azt kérdezi ez baj lehet?Remélem érted mire célzok.
2009. aug. 15. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!