Igaz az, hogy az első terhességnél a baba feje befordul a 36. hétig? Mik a tapasztalatok? 36+3 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 10:09
1/5 anonim válasza:
Gondolom a többségnél igen, én remélem. De az én környezetemben a tapasztalat, hogy első baba és nem fordult be 2 ismerősömnél sem így császár lett. 32 hetes vagyok, a babám még mindig csücsül így már felkészültem a lehetséges császárra is. Bár még van idő.
Elvileg az utolsó pillanatban is befordulhat.
2/5 anonim válasza:
Nekem már a 26. héten befordult.
35 hetes,első babás kismama
3/5 anonim válasza:
Szia. Én 35 hetes vagyok, szerdán voltam dokinál és nekem azt mondta, hogy már így is marad, mert nincs helye megfordulni. Nekem fejjel lefele van szerencsére, ugyhogy csak maradjon is így!!!
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem a 32.hétig keresztben volt, aztán a kötelező uh hajnalán "fejre állt" a nagy könyv kedvéért, aztán este pedig vissza keresztbe.
ezek után már én sem tudom, mire számítsak.
33hetes pocis
5/5 anonim válasza:
Én az utolsó napokban fordultam be anyu szerint. A kisfiam végig jól helyezkedett el és úgy is maradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!