Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, hogy az első terhessé...

Igaz az, hogy az első terhességnél a baba feje befordul a 36. hétig? Mik a tapasztalatok? 36+3 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolom a többségnél igen, én remélem. De az én környezetemben a tapasztalat, hogy első baba és nem fordult be 2 ismerősömnél sem így császár lett. 32 hetes vagyok, a babám még mindig csücsül így már felkészültem a lehetséges császárra is. Bár még van idő.

Elvileg az utolsó pillanatban is befordulhat.

2009. aug. 14. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem már a 26. héten befordult.

35 hetes,első babás kismama

2009. aug. 14. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én 35 hetes vagyok, szerdán voltam dokinál és nekem azt mondta, hogy már így is marad, mert nincs helye megfordulni. Nekem fejjel lefele van szerencsére, ugyhogy csak maradjon is így!!!
2009. aug. 14. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a 32.hétig keresztben volt, aztán a kötelező uh hajnalán "fejre állt" a nagy könyv kedvéért, aztán este pedig vissza keresztbe.

ezek után már én sem tudom, mire számítsak.

33hetes pocis

2009. aug. 14. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az utolsó napokban fordultam be anyu szerint. A kisfiam végig jól helyezkedett el és úgy is maradt!
2009. aug. 16. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!