Ha elfolyt a magzatvíz rögtön indulni kell a kórházba?
Nekem kb 30-perce folyt el,zuhanyzás után,de semmi fájás nincs még eddig,csak kő kemény a pocim,és a kicsi is mocizik! Fogadott orvosom nincs hogy esetleg felhívnám!
Az az igazság hogy ha nemmuszály feleslegesen nem akarok elindulni!
Szia!
Ha már elindultál, akkor csak utólag fogod olvasni valószínűleg. Nekem reggel 9-kor folyt el, azonnal kórházba mentem (kocsival 2-3 perc a kórház), és 4 órára rá, már a kezemben tartottam a lányomat.
Ha magzatvíz folyik, futás. :))) Sok erőt, egészséget kívánok nektek. :)
Szia! Már biztos bent vagy a kórházba és utólag olvasod majd de nagyon szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De jó neked nekem még van hátra 9 hét!
Gratulálok!!!!!!!!
Sziasztok!
14-én hajnali 3:55-kor megszületett a kisfiunk:) Nehéz szülés volt de MEGÉRTE!!!
Mindenkinek köszönöm a korábbi válaszokat,és könnyű szülést annak aki még előtte áll!
Gratulálok nektek !! Jó babázást, és sok sikert az életbe.
Első válaszoló voltam.
Én is szeretnék gratulálni nektek. És mi lett a pici neve? Mekkora baba lett? Sok erőt és egészséget kívánok.
Az egyik válaszoló anyuka. :)
Donátnak hívják a kisfiunkat,de mi csak Doncsinak szólítjuk:) 2600g és 52cm-el született.
Sok boldogságot mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!