Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok Nehezen...

34 hetes vagyok Nehezen veszem a levegőt mi a megoldás?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár én még előtted járok 4 héttel, de ez a probléma már nálam is jelentkezett, nem tudok sajna tippet, de hátha ir valaki vmt....
2009. aug. 13. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
A félülő helyzet szokott segíteni.
2009. aug. 13. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem csak az segített ha oldalt feküdtem, ülni sem igazán tudtam olyankor. 37 hetes vagyok, mostanra már elmúlt ez a nehézlégzés dolog, de előtte sokat volt.
2009. aug. 13. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok, velem dettó ez van. Tüdőgondozóban voltam, mert én ugyan aszthmás vagyok, de kiderült, hogy azzal minden ok. Csak éppen felfedeztek egy jó kis tachycardiát, amit még szerencse, hogy elkaptunk uis a szülésnél szólni kell, hogy engem is figyeljenek az iszonyat magas pulzusszám miatt, nehogy ott maradjak...ezért úgynézki, császár lesz. Totál letörtem, de ugyanakkor még jó, hogy elmentem dokihoz és fény derült rá. Ezzel annyit akarok tanulságként írni, hogy nem feltétlenül mindennek a terhesség az oka, lehet egy kis vizsgálat senkinek nem árt, ha van valami gondja.
2009. aug. 13. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!