4 hónapos babám nagy nehezen a karomba elaludt, és amikor letettem a helyére bekakilt. Most reggelig már aludna, de hagyjam így? Vagy tegyem tisztába de akkor felkel és nem fog visszaaludni. Melyik a jobb megoldás?
Készíts tápszert ha azt eszik. Pelusozd át, mert reggelre úgy kicsípi a fenekét hogy csak na!
Átpelusozod, megeteted, kicsit ringatod és hátha hamar vissza alszik! De én már pelenkáztam át álmában, és nem kelt fel rá:)
Én is jártam már így és lecseréltem a pelust. Volt már olyan, hogy pisis volt és tudtam, hogy reggelre tuti kicsípja a popsiját vagy annyira tele lesz hogy kifolyik belőle, de olyan is volt, hogy nehezen kakilt (hozzátáplálás kezdetén) és annyira küzdött a kakival, úgy elfáradt, hogy közvetlen utána el is aludt. Vártam egy picit még jó mélyen aludt és akkor cseréltem ki, nem ébredt fel. Sajnos mi egy ideig sokat kínlódtunk a kakival, hiába adtam én neki mindent amit tanácsoltak, semmi haszna nem volt még a Laevolack szirupot is használtuk, az úgy ahogy segített valamennyit, de nem volt az igazi... Aztán egyik napról a másikra ahogy jött úgy el is múlt. Azóta lekopogom semmi bajunk a kakilással.
Na jól elkanyarodtam a témától... :D
Szóval szerintem feltétlen cseréld ki neki. Nektek sem lesz jó a kakiszagban aludni meg reggelre biztos, hogy kimarja a popsiját. Ha felébredne rá kis idő múlva úgyis vissza alszik.
Nyugodj meg, biztos vissza fog aludni!!! Nekem is vannak ilyen paráim, hogy nem merek hozzáérni, nehogy felébresszem. Nyugodtan tedd tisztába. Volt, hogy direkt zajongtam, hogy a fürdéshez felébredjen, nehogy azt hidd, aludt mint a tej, pedig máskor meg levegőt is van, hogy alig merek venni, ha bemegyek a szobájába.
Szóval megértelek!!! De tedd tisztába.
Éjjeli fénynél tedd tisztába óvatosan, így biztos nem fog felkelni.
Mert reggelre úgy kicsípi a kaka hogy 1 hét mire rendbe jön a feneke.
Pelenkázd át. Vacsorát szerintem ne adj neki mégegyszer... minek?
Kicsit még ringatod utána, ha kell, hidd el hamar vissza fog aludni! (remélem azóta már meg is történt :-))
Köszönöm!
Tisztába raktam,de azonnal kinyilt a szeme.Nem szoltam hozzá,félhomály volt,siettem.Azután cucli vissza,kis fej simi és reggelig aludt.5 kor én keltettem mert el kellett mennünk itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!