Ha össze-vissza jön meg, akkor attól van peteérés, összejöhet a baba?
elméletileg kell hogy legyen akkor is peteérésed.
nálam is rendszertelenül jött meg miután abbahagytam a tabit.nem tudom pontosan nekem hány naposak szoktak lenni mert nem szoktam számolni,csak mindig körübelülre tudtam mikor jön meg.15 hónapot probálkoztunk,mikor eszembe jutott a gyertya póz kipróbálása szex után,és bevált.2* csináltam-miután elmult a vérzés rá 1 hétre,majd utána pár napra rá.mert kb akkor van peteérés(középidő legyen a lényeg az).hát valamelyik célba ért mert jövő hét szombatra vagyok kiirva a kisfiammal.
szoval probáld ki ha még nem tetted a gyertyaállást miután a pároddal együtt voltál.pakolj párnákat a derekad alá és maradj ugy fél óráig.és ismételd meg ezt középidőben minden alkalom után mikor a pároddal összebújsz.
szorítok neked.
ui:ezt azért ne vedd 100%-ra,de remélem Neked is segit ez a megoldás.
Ettől még lehet.
Nekem 40-42 napos ciklusaim vanna, dokiktól 10 éve hallgatom, hogy nem lehet babám.
Az első 3 hónap alatt siekrült, a második szoptatás mellett 7 hónap alatt:-)
Hajrá, ne adjátok fel!:-)
szia!
nekem a második szülés után volt nagyon össze-vissza, egy hónapban 2szer is megjött. De igazából nem foglalkoztam vele, mert az első szülésem után is össze-vissza jött meg.
Aztán néztünk ám nagyokat, hogy jön a 3. gyerek, szóval nem védekeztünk, de figyeltem mindig magam, és a 3. gyerek akkor jött össze, mikor már meg kellett volna jönnie. Max 24 napos ciklusaim voltak.
A teszt is fél óra után lett +, először megkönnyebbültünk, hogy -, és mikor kidobtam volna, akkor vettem észre rajta a két csíkot.
Akartunk mi 3.-at is, de még nem most. Így 3 év alatt szülöm a 3.-at...
De most már nem bánom. Nehéz volt feldolgozni, az igaz, meg idén diplomáztam, stb
Minden jót
36 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!