33 hetes vagyok .1-2 percre begörcsöl fájdalom mentesen a
pocakom. Pontosan 12 percenként. Ugye ez még nem az?
1/10 A kérdező kommentje:
Most ugy van , hogy 12 perc 12 perc, 12 perc 11 perc, 10 perc
Ezek nagy eséllyel klasszikus jóslófájások! Ne idegeskedj, minden rendben, a tested készíti fel magát és a babát a szülésre! :)
2008. máj. 23. 19:37
3/10 A kérdező kommentje:
De ugye a szülés még nem indul be???
Nekem is volt valahogy itt körül tehát a 32-34 hét között szabályos fájások, kb 2 órán át tartottak. Mostz mkég ehetsz magne B6ot. Vegyél be két szemet, segít!! És még most ne induljon be a baba. Nekem is akkor volt azóta sem.. :)
Megértem hogy aggódsz én is bepánikoltam. De nyugi, vegyél egy meleg fürdőt jól fog esni! ;) És a jóslók elmúlnak tőle úgy tudom.
36 hetes kismama
2008. máj. 23. 19:57
Nem gondolnám hogy beindulnak, előző válazsoló vagyok, jobban vagy???
2008. máj. 23. 19:58
Azért ha sűrüsödik akkor mindenképp menj be a kórházba.Írd majd meg mi ban,mert kíváncsi vagyok.Nekem is voltak 32-33 hetesen görcseim,de nem ilyen rendszeresen,meg viszonlag folyamatosan.Feküdj le,de elötte vegyél egy langyos fűrdőt.Azt mondják ha jóslófájás,akkor elmúlik a fürdőtől.Írd majd meg légyszí mi van.
2008. máj. 23. 19:59
Szia!
Így van, a meleg elmulasztja a jóslót, ha nem mersz vízbeülni, akkor tehetsz bármi meleget a derekadra (én már nyitott méhszájjal nem ülhetek vízbe :( )
De ha bizonytalan vagy, inkább menj be a szülőszobára, tesznek rád egy ctg-t, megvizsgálnak, ők tutira meg tudnak nyugtatni. Mi itt nem bizti :)
Ha pesti vagy és be tudsz menni a Barossba, ott is megnéznek, és van ügyelet a szülőszobán..
Boldog babavárást!
34 hetes kismama
2008. máj. 23. 20:01
És persze írj majd, hogy mi van veled!
(utolsó hozzászóló)
2008. máj. 23. 20:01
Szia! Én úgy tudtam, ami szabályos fájás az ár a szülés kezdete... nekem szabályosan 10 ercenként jöttek be (nem volt erős fájás de rendszeres volt) , bementünk: két ujjnyira voltam nyitva, 3 óra múlva megszületett a babánk...én azért bemennék a kórházba (persze csak ha minimum 2-3 órája érzed ezt a rendszeres fájásokat). Én is úgy mentem be, hogy jajjj bitos ki fognak röhögni, hogy bementem, hát ne röhögtek ki... inkább szültünk.
2008. máj. 23. 21:32
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Letusoltam és minden elmult. Nagyon féltem. Jó hogy megnyugtattatok. Mocorog mostmár a babucikám és még csuklik is. Még egyszer köszönöm
Kapcsolódó kérdések: