Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki megtudná nekem mondani,...

Valaki megtudná nekem mondani, hogy a gólyahír alapítvánnyal miképp tudom felvenni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
28 hetes titkolt terhes vagyok , és úgy hallottam hogy a gólyahír alapítvány 2 hónap alatt segit elrendezni nekem az orvosi papirokat / nem voltam egyszer sem orvosnál, tudom hogy felelőtlenség és már megbántam . / De viszont én sajnos nem tudom megtartani a csöppséget :( :( segitségetek előre köszönöm !

#terhesség #örökbeadás #28 hetes #Gólyahír Alapítvány
2012. nov. 10. 08:57
1 2
 11/12 anonim válasza:

Drága kismama! Ha szeretnéd örökbeadni születendő gyermeked kérlek ismerkedjünk meg. Biztos háttérrel,

Örökbefogadói határozattal rendelkező hpár vagyunk pest megyéből akik már nagyon várnak egy csodás gyermeket szîvükben! Ha komolyan gondolod keress minket. Fontos a jogtiszta háttér számunkra. Csodás életet tudnánk biztosítani

2021. szept. 4. 12:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Csodaravarva!

Érdemes lenne a kérdés dátumára vetni egy pillantást. 2012. Az a gyerek már rég megszületett...

2021. szept. 5. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!