Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes vagyok, de eddig még...

Erus76 kérdése:

31 hetes vagyok, de eddig még nem néztek méhszáj értéket. Védőnő ma kérdezett rá, van-e? Gáz-e, ha még nincs?!

Figyelt kérdés
Nővédelmiben, mint a futószalagon mennek a dolgok...
2012. nov. 9. 15:18
 1/7 kittycica1987 ***** válasza:
100%
Szia én 32 hetes vagyok. Az enyémet sem nézték még. Tegnap járt nálam a védőnő és azt mondta, hogy a 35. héttől fogják nézni, ha nincs semmi panasz. Az ultrahangon látnák ha gond lenne és akkor megvizsgálnának. Azt mondtza már nem vizsgálgatják feleslegesen a kismamikat :) Boldog babavárást
2012. nov. 9. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosem nézték.

38heteskm

2012. nov. 9. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem aznap nézték előszőr, mikor a 40 hetet betöltöttem, addig nem.
2012. nov. 9. 15:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Boldog babavárást mindenkinek! :)

2012. nov. 9. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Hú, de furcsa ez nekem.

Nekem mikor nőgyógyászati vizsgálatokra kellett menni a terhességem alatt vagy lehetett menni, akkor mindig néztek kézzel méhszájértéket és be is írták a kis könyvbe.

Szóval 31 hetesen már bőven volt méhszájérték nézve.

Talán nálatok nem úgy megy, mint nálunk és nem írják be, de valószínűleg megnézik, csak ha minden rendben van, akkor nem mondják.

2012. nov. 9. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is furcsa amit írtok, ugyanis nekem minden egyes alkalommal néznek méhszáj értéket. Sőt hüvelyi ph-t is. Dokija válogatja ezek szerint.
2012. nov. 9. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:

"Talán nálatok nem úgy megy, mint nálunk és nem írják be, de valószínűleg megnézik, csak ha minden rendben van, akkor nem mondják."

Már ne haragudj kedves válaszoló, de azt csak észrevenném, ha valaki bedugná az ujjait a micsodámba...

Nálunk NINCS semmiféle vizsgálat, én csak beadom a kiskönyvet az ajtón és aláírva visszakapom az asszisztenstől.

Sajnos van ilyen és azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akit ilyen "gondos" ellátásban részesítenek.

2012. nov. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!