31 hetes vagyok, de eddig még nem néztek méhszáj értéket. Védőnő ma kérdezett rá, van-e? Gáz-e, ha még nincs?!
Köszönöm a válaszokat!
Boldog babavárást mindenkinek! :)
Hú, de furcsa ez nekem.
Nekem mikor nőgyógyászati vizsgálatokra kellett menni a terhességem alatt vagy lehetett menni, akkor mindig néztek kézzel méhszájértéket és be is írták a kis könyvbe.
Szóval 31 hetesen már bőven volt méhszájérték nézve.
Talán nálatok nem úgy megy, mint nálunk és nem írják be, de valószínűleg megnézik, csak ha minden rendben van, akkor nem mondják.
"Talán nálatok nem úgy megy, mint nálunk és nem írják be, de valószínűleg megnézik, csak ha minden rendben van, akkor nem mondják."
Már ne haragudj kedves válaszoló, de azt csak észrevenném, ha valaki bedugná az ujjait a micsodámba...
Nálunk NINCS semmiféle vizsgálat, én csak beadom a kiskönyvet az ajtón és aláírva visszakapom az asszisztenstől.
Sajnos van ilyen és azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akit ilyen "gondos" ellátásban részesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!