Normális, hogy nekem 14+3 hetesen nem néztek még méhszáj értéket?
Nekem csak a 24. hét környékén nézték.
Szerintem tapintással nézte a doki, legalábbis nem emlékszem, hogy bármilyen eszközt használt volna.
Én magándokihoz jártam, úgyhogy nem tudom mi egyébként a protokoll, de nekem minden alkalommal nézte. Akkor, amikor kézzel vizsgál, akkor tudja megvizsgálni...
De szerintem is a 20. hét után érdekes ez a dolog. Valószínű, hogy aki a kérdést feltette, annak már nem első baba, mert akkor lehet rövidebb a méhnyak tudtommal. Lehet, hogy többedik terhességnél körültekintőbbek....
De szerintem egyáltalán nincs okod aggodalomra!
Ettől függetlenül szólhatsz, és megkérdezheted, hogy mikor szokták nézni...
Jó babavárást!
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Akkor nem kell aggódnom. :)
nem tudom hova valósi vagy de én debreceni vagyok nekem magán dokim is volt és ő azt mondta hogy ha nincsen panasz nem szeretik nézni mert fertőzés veszélyes!!nekem akkor nézték meg először amikor amnioszkopiát csináltak!!!
boldog babavárást
3 hetes kislány anyukája
37 hetes múltam és nekem még sosem nézték, kenetet sem vettek.
Ha magánorvosra van pénzed, tőle kérheted, de SZTK-s rendelésen le sem sz*rnak a legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!