Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy nekem 14+3...

Normális, hogy nekem 14+3 hetesen nem néztek még méhszáj értéket?

Figyelt kérdés
Legközelebb 18 hetesen kell mennem Uh-ra.Ha majd megyek szóljak a dokinak,hogy még nem volt nézve?Egyáltalán a méhszáj értéket hogyan nézik meg??
2012. nov. 9. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt csak később fogják nézni;legalábbis felénk középidő körül kezdik megnézni,vagy még később-a vége felé.
2012. nov. 9. 12:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Az előbb olvastam itt egy kérdést,hogy 14 hetesen normális-e a C2000. És ezért ijedtem meg,hogy már 14 hetesen is kellene nézni??
2012. nov. 9. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem csak a 24. hét környékén nézték.

Szerintem tapintással nézte a doki, legalábbis nem emlékszem, hogy bármilyen eszközt használt volna.

2012. nov. 9. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Én magándokihoz jártam, úgyhogy nem tudom mi egyébként a protokoll, de nekem minden alkalommal nézte. Akkor, amikor kézzel vizsgál, akkor tudja megvizsgálni...

De szerintem is a 20. hét után érdekes ez a dolog. Valószínű, hogy aki a kérdést feltette, annak már nem első baba, mert akkor lehet rövidebb a méhnyak tudtommal. Lehet, hogy többedik terhességnél körültekintőbbek....

De szerintem egyáltalán nincs okod aggodalomra!

Ettől függetlenül szólhatsz, és megkérdezheted, hogy mikor szokták nézni...

Jó babavárást!

2012. nov. 9. 12:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Akkor nem kell aggódnom. :)

2012. nov. 9. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:

nem tudom hova valósi vagy de én debreceni vagyok nekem magán dokim is volt és ő azt mondta hogy ha nincsen panasz nem szeretik nézni mert fertőzés veszélyes!!nekem akkor nézték meg először amikor amnioszkopiát csináltak!!!

boldog babavárást

3 hetes kislány anyukája

2012. nov. 9. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
én is magánrendelésre járok,és nekem az elejétől nézi a doki a méhszájamat.sztem mindig meg kellene nézni,mert a méhszáj nyílását nem mindig lehet érezni,és vannak olyanok akiknek már korán kezd nyílni sajnos.
2012. nov. 9. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:

37 hetes múltam és nekem még sosem nézték, kenetet sem vettek.

Ha magánorvosra van pénzed, tőle kérheted, de SZTK-s rendelésen le sem sz*rnak a legtöbb esetben.

2012. nov. 9. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Nekem 20-27-32 és 36. heteken nézték.
2012. nov. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!