Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kórház bonyodalmak. Hogy is...

Kórház bonyodalmak. Hogy is van ez most?

Figyelt kérdés

A János kórházban fogok szülni áprilisban, ott van a választott dokim, akihez évek óta járok, ott szültem 3 éve a kislányomat. Viszont van valami új betegirányítási rendszer, ami szerint a 12 és 18. heti uh-okat csak a területileg illetékes kh-ban végezhetik. (nekem ez az Uzsoki)Ez eddig nem is lenne baj, csakhogy az uzsokiból szinte páros lábbal rúgtak ki a 12. héten, mert az orvosom nem ott van. nagyon durván vizsgált az ottani orvos, és az asszisztensnő is minősíthetetlen hangnemet ütött meg. Nem értették meg, hogy nem azért megyek oda, mert őket akarom szívatni, hanem mert a János zuglóiként nem fogad az uh-on. mostmár ott tartok, hogy alig merek bejelentkezni a 19. heti uh-ra, mert megint csak a leoltásokat fogom kapni.

A kérdésem tulajdonképpen csak annyi, hogy ugye kötelesek ellátni az Uzsokiban, nem mondhatják, h nem csinálják meg a vizsgálatot? Kicsit felháborít, hogy 2 különböző kórházba kell járnom, és mindegyik másért akar elutasítani.

2012. nov. 9. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Hová szól a beutalód?
2012. nov. 10. 14:22
 2/3 A kérdező kommentje:
jó kérdés, mert beutalót nem is kaptam eddig, a Jánosban az AFP-re nem kellett, az Uzsokiba meg az uh-ra csak azt kérték jelentkezzek be előtte időpontra.
2012. nov. 10. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor legközelebb kérj a dokidtól beutalót. Nekem minden uh-ra, vérvételre stb. adnak.
2012. nov. 10. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!