Ilyen esetben megtartanád a babát?
21 éves vagyok, nincs munkám, munkaviszonyom sem volt(tehát sok minden jogosult sem lennék, témogatás szempontjából a terhességem alatt).
Most 3 hónapra felvettek gyakornoknak, de nem fizet, csak alkalmaznak, mert ez nekik jó. Az önéletrajzomba legalább beelírhatom... egy nyelviskolába(szerencsére ingyenes) beiratkoztam, 3x2 órára, alapfokot fogom tanulni németül.
Pénzünk sajnos nincs, Páromnak sincs munkája, szüleink épp, hogy kijönnek anyagilag.
Én nagyon szeretnék babát, de nem tudom, hogy lesz később? talán tudok máshol munkát találni, ha csak 3 hónapot dolgoztam? nem leszek bejelentve sem, nem lesz munkaszerződés, csak bejárok dolgozni.
Egyszer már volt abortuszom sajnos, kúpos fogamzásgátlót és krémet használunk. Az óvszerre allergiás Párom, és nekem migrénem van, trombózis hajlamom így életveszélyes szednem.
Naptár módszert alkalmazzuk, de nem vált be.. se a kúp+krém, sem a naptár módszer együttes használata...
Előtte sem segítettek, most sem fognak.
Azt hiszem megint a rosszabbik, és szörnyűbb döntést kell meghoznom.
El se tudjátok képzelni, hogy az ember minden hónap végén retteg, hogy teherbe fog esni, és teherbe esik... úgy, hogy szeretné a babát, de nem teheti meg, hogy világra hozza.
Kár volt feltennem a kérdést, hiszen minden válasz adott, csak nem akartam belenyugodni...
Használj spirált vagy van még sok fogamzásgátló módszer is.
Nehéz a helyzeted, állást foglalni nem szeretnék, viszont kívánom a legjobbakat!
Én nem tudnám elviselni, ha a kisbabánk más karjai közt élhetne, egyszerűen én egy idegennek nem lennék képes odaadni! Bennem növekedne én szeretném, és a születése pillanatában még jobban... hogy tudnám abban a pillanatban azon a napon, amikor ott van mellette csak úgy másnak odaadni? Rám és az apjára hasonlítana!
Tudjátok, van aki ezt mondja(és én is így gondolom): ha nem lehet az enyém, másé se!
Az ember azért védekezik, mert nem szeretne babát, de akar VALAMIKOR gyereket!
És én most csak azért szeretném, mert egy nőben megvannak az anyai ösztönök. Szerintem ez kevés egy gyerekvállalásához.
Kedves kérdező..akkor most terhes vagy vagy sem??Mert a kérdésedben azt írtad,hogy szeretnél,sok válaszoló pedig azt írja neked,hogy ne vetesd el.
Nem tudom már melyik válaszoló írta nekem(de biztos tudni fogja),hogy az mind szép és jó amit leírtam.Tudod kedves válaszoló,a mai világban nem árt,ha az ember tervezi az életét.Csak elmondanám,hogy én 23 éves vagyok.Pusztán csak 2 évvel vagyok idősebb a kérdezőtől,még is meg tudom tervezni az életemet,és hellyel-közzel úgy is tudom alakítani.Nem jött a baba amíg nem akartam.Előtte elmentem dolgozni,a párom is dolgozik,mivel tervezzük az életünket,és ,,nem csak úgy élünk a mának,,!!Megakartuk teremteni az alapokat a baba érkezéséhez.Szerintem ebben a világban az,hogy éljük csak a mának nagy luxus.Szóval ne mondd nekem azt,hogy nem lehet megtervezve élni az életet!!!!!!Mert én vagyok rá az élő példa!!Ha pedig nem tetszik amit írok,nem kell azért leszólni.Nyilván ha a kedves kérdezőnek nem fér még az életébe egy baba,akkor mindent el fog követni azért,hogy ne csússzon be.Mert ezt a dolgot is meg lehet tervezni mint minden mást!!!Az pedig kedves kérdező,hogy te szíved szerint ki sem mennél az utcára,nem megoldás!!Dolgozni KELL ebben a világban,és nem csak a kisbaba miatt,hanem azért,hogy egyáltalán meg tudj élni!!A szüleid nem fognak örökké élni,akik majd eltartanak.A saját lábadra kell állnod és el kell menni dolgozni,ha tetszik,ha nem.
aki antiszociális: az nem választja ezt!
Hanem olyan dolgok vezetik ide, ami a személyiségéhez nő, egy séma alapján él, és ezen van aki egy életen át nem tud tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!