Terhesség alatt hogy érdemes babazenét hallgatni?
Figyelt kérdés
Tudom egy kicsit furán hangzik a kérdésem, de igazából arra lennék kíváncsi hogy ha én pl mp3 lejátszóról hallgatom a babazenéket, és a füllhallgatót a pocimhoz teszem, akkor ő is hallja a zenét?
Általában a munkahelyemen tudom így hallgatni a zenét, otthon pedig normálisan hifiről.
2009. aug. 13. 09:07
1/3 anonim válasza:
Igen, én is így hallgattam, vagyis én nem hallgattam, este a hasamra tettem a fülhallgatót és ő hallgatta a zenét.
2/3 anonim válasza:
Mi is hallgattunk.Én a pocimra tettem a fülhallgatót.Ő amúgy is csak szűrve hallja a hangokat.De nagyon szereti.
40 h
3/3 anonim válasza:
Én is rátettem a pocimra a fülhallgatót , és érdekes dolog mert amikor megszületett és sírt hallgattuk azt a zenét és megnyugodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!