Tényleg el kell, hogy vegyék a babámat vagy van esély,
hogy születés után estleg műtéttel meggyógyíthatják?
Azt mondták még, hogy ez a vízfejűség és hogy nem
lenne életképes.
Figyelt kérdés
18hetesen az orvosom 11mm agykamrai tágulatott állapított meg akkor azt mondta hogy ez nem veszélyes, most 20 hetesen voltam Szegeden magzati szív UH-n ott a professzornő hatalmasnak látta a tágulatott még úgy is hogy nem az ő szaktarülete és azt mondta hogy azzonnal el kell venni.
Menj mindenképpen másik orvoshoz is!Ilyen döntést nem lehet úgy meghozni,hogy csak egy orvos véleménye van a dologban.Tévedhet ő is.Ez meg nem játék.Reméljük nem lesz semmi gond sem!
2012. nov. 8. 12:19
5/10 anonim válasza:
mindenképpen menj legalább két szakorvoshoz, viszont ha megegyezik a diagnózisuk akkor legyél erős és vetesd el ... még akkor is, ha kegyetlenül hangzik ... a gyermeked és a saját életminőséged a tét, ha meg akarod szülni ....
2012. nov. 8. 12:22
6/10 anonim válasza:
Istenhegyi központot és onnét DR HAJDÚ KRISZTINÁT ajánlom!!!!!!!!!!!!
Tanácsot Én nem tudok és nem is akarok adni ez ügyben, de remélem a cikkek segítenek. Genetikushoz mindenképpen el kell menni!! Olyat is olvastam, hogy van lehetőség magzati műtétre is, mert az agy nincs becsontosodva és ha lecsapolják a folyadékot, helyre állnak az agykamrák.
Nagyon szorítok, hogy ne legyen a babádnak baja!!! Kérlek írj majd, mi történik Veletek! Szia!
2012. nov. 8. 12:50
8/10 anonim válasza:
Remélem minden rendben lesz a picivel!Én is azt tudom javosolni amit a többi válaszoló.
2012. nov. 8. 20:51
9/10 anonim válasza:
Nekem szinte ugyanez volt, egy évvel ezelőtt csak a has telt meg egyre jobban vízzel, nálam a 18. héten még makk egészséges volt. A 22. héten voltan 4D UH-n és ott mondták, rögtön menjek az orvosomhoz, egyedül senki nem dönthet, el kellett a sote-ra mennem ott 3 prof nézte, és ők is csak javasolhattak, nekem kellett döntenem. Azt el kell mondanom, h azóta sem tudtam feldolgozni, pedig van két egészséges gyerekünk és itt az új kis csoda már a pocakomban 21 hetes vagyok. Terhes depresszióm van, vajon mi lesz a következő UH-n???? Nem genetikai probléma volt, valószínű egy új vírus, azt mondták ilyen 2X nem lehet, akkor is a tudat alattim nagyon izgul....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!