Pozitív teszt?!
Nálam ilyenkor nem látott semmit, csak megvastagodott nyálkahártyát, mondta 3 hét múlva menjek visza.
Szerintem jobb ha 1,5-2 hét múlva mész, mert akkor már lát is valamit, akkorra már szívhang is lesz!
Most kb 3-4 hetes lehetsz. Szerintem is jobb, ha vársz 1-2-3 hetet a dokival, most még nem fog semmit látni, max megállapítja a terhességet, és visszahív 6-7 hetesen.
Egyébként gratulálok!
Szülés várható időpontja: 2013-07-10
Fogamzás feltételezett ideje: 2012-10-17
Betöltött hét: 5
Hátralévő napok száma: 244
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
GS (petezsák): 10 milliméter
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 3 milliméter
Látható változások: Ultrahanggal kimutatható a petezsák, majd a szikhólyag, mely a méhen belüli terhesség egyértelmű bizonyítéka
Nekem ekkor már petezsák és szikhólyag is volt,tehát a méhen kívülit kizártuk.Dobogni még nem dobogott a kicsike.
36 hkm
Ez Timmermann dokitol van ugye?Mármint a méretek...:-))Én is mindig azt bujtam...nagyon jol leir mindent..:-))Ajánlom neked is kedves kérdező Dr Timmermann honlapját...nagyon jo..:-)
Nekem 6 hetesen volt szivhang.akkor volt az első uh..
telcsin egyeztettem előtte időpontot,megkérdezte mikor volt az utolso mensi.attol számitva ugy rendelt be hogy betöltött 6 hetes legyek és már legyen szivhang ne kelljen menni mégegyszer....és jol tettem hogy vártam nagy élmény volt..már lassan 3 éves..:-)Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!