27 hetes vagyok, minden hónapban megyek magánnőgyógyászhoz, mert veszélyeztetett tarhes vagyok egy korábbi mélyvénás trombózis miatt.Alakalmanként 8000 Ft-ot fizetek, természetesen számla nélkül.Ma megkérdeztem, hogy ha baj lenne kihez forduljak, erre az orvos, hogy menjek a kórházba, majd esetleg értesítik (nekem nem adta meg a mobilszámát), ha ő az ügyeletes.Kérdeztem számíthatok-e rá a szülésnél, de nem adott egyértelmű igen válsazt.Nem csinál ultrahangot sem, csak a kötelezőeket, csak kézzel vizsgál.Másnál is ez a szokás.Nagyon el vagyok keseredve, mert úgy érzem fölöslegesen fizetek ki ilyen sok pént.De otthagyni sem merem, mert állítólag jó orvos, és mi lesz, ha komlikáció lesz a szülésnél.Szerintetek?
Azért ragaszkodtam hozzá, mert állítólag neki volt már több olyan betege, aki véralvadásgátló szedése mellett szült.Mindenki őt ajánlotta.Szerencsére nem volt eddig semmi bonyodalom a terhességemmel, de nem érzem magam biztonságban sem.El is vérezhetek, ha az orvos nincs észnél.
2009. aug. 13. 10:41
12/18 A kérdező kommentje:
És másnak sem szoktak ultrahangot csinálni minden hónapban?Olyan csalódott voltam, mert a 20 hetesen nem mutatta meg magát, aztán voltam magánrendelésen, és mondta, hogy talán majd a 30 hetesen.Képet sem adott soha a piciről.Végül elmentem 4D-re, ott több infot mondtak, mint az egész terhességem során összesen.
2009. aug. 13. 10:44
13/18 anonim válasza:
Szia.Én is minden hónapban járok a magándokihoz, de nekem minden egyes alkalommal UH-ot is csinál.Hüvelyi vizsgálatot csak 2havonta.És minden alkalommal 7.000-et fizetek, mindegy milyen vizsgálat.A mobilszámát nekem sem adta meg,mindíg előre megbeszéljük a következő találkozás időpontját.Azt mondta, ha időközben valami gond van, menjek be a kórházba, ott megnéznek.Ezt igazából én sem értem.Már megkértem, hogy vezesse le a szülést nálunk,elvállalta.Csak ezen gondolkodtam, ha beindul a szülés, akkor hogyan fogom majd értesíteni...
Ennek ellenére meg vagyok vele elégedve, mert a rendelésen minden kérdésemre válaszol, és kedves velem.
Szerintem ha őt ajánlották neked, és te is bízol a szakmai tudásában, akkor maradj nála nyugodtan.
2009. aug. 13. 11:24
14/18 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok, olyan rossz, mintha ugyanahoz az orvoshoz járnánk.. Első gyermekemet várom és nem tudom, én sem, hogy mit csináljak. Nekem is nagyon sokan ajánlották én is 8000 forintot fizetek nekem sincs ultrahang csak a kötelező...Melyik városban laksz? Én Szegeden ( 28 hetes)
2009. aug. 13. 11:34
15/18 A kérdező kommentje:
Én is Szegeden.Lehet ugyanaz a dokink
2009. aug. 13. 14:12
16/18 anonim válasza:
Húha kezd rossz érzésem lenni, lehet, hogy privátban kéne beszélnünk. Szerintem ugyanaz, egyáltalán ki vállalna el ennyi idősen minket???
2009. aug. 13. 21:19
17/18 anonim válasza:
Sziasztok lányok!
Akárkihez átmehettek még az utolsó pillanatban is,ne aggódjatok!Ha csak ez a gond,akkor ez ne tartson vissza a dokiváltástól!
További jó egészséget mindenkinek!
2009. aug. 13. 21:54
18/18 anonim válasza:
Szerintem is inkább dobbantsatok most, mint, hogy utólag legyen botrány. :(
Igenis magánon szoktak ultrahangot csinálni, és képet olyankor mindig kapsz!
Mobilszám megadása talán változó, de ekkora összegek kifizetésénél ez elvárható lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!