Kinek mekkora volt a babája a terhesség elején?
5 hetesen 3 naposan felritkukást, megvastagodott nyálkahártyát látott a doki.
6 hetesen 3 naposan 4 mm volt a baba a petezsákban
8 hetesen 1 naposan 8,1 mm
Azt mondta a doki 6 hetes 4 naposnak felel meg a baba, jó szívverése van.
Volt valaki még így, hogy kisebb volt az átlagnál a baba?
Lányom, mikor ennyi idős terhes voltam, 1,1 cm volt.
szia!
Nekem 5 hetesen 3 naposan a doki 5,5 mm petezsákot látott.
aztán (okt.30-án )8 hetes 3 napos voltam mikor az embrió 6,5 mm volt.
én is kicsinek találom.az uh szerint 6 hetes 4 napos voltam.
A dokit mikor megkérdeztem,hogy szerinte ez nem kicsi? azt mondta,hogy ne hülyéskedjek,nagyobb most a baba mint a petezsák volt 3 hete.a védőnő is azt mondta,hogy 2 hét eltérés nem gond.
Azért engem is aggasztott,alig várom,hogy menjek megint a dokihoz,de csak dec. 11-én kell mennem :(
te mikor mész megint?
Nekem 6 hetesen 6 mm-es volt.
10+1 hetesen 31 mm-es volt,
12+1 hetesen nem tudom,mert nem írta rá a doki a papíromra,
13 hetesen 63 mm-es volt. :)
14+1 hkm
2 hèt múlva kell mennem, mondta most menjek majd el védőnőhöz.
Kedves első válaszoló, neked mikor volt az utolsó mensesed!?
Nekem szeptember 11.
Szia, 2. vagyok!
Nekem szept. 1-én volt az utolsó mensi első napja.most elvileg 9 hetes 4 napos vagyok...az uh szerint meg 7 hetes 5 napos lennék talán..
neked nem változtatta meg a doki a szülés időpontját?
úgy értem,hogy nekem először június 8-ra ,aztán másodszorra az uh méret után már június 20.-a felé mondta..
Engem mèg ki sem írtak szülni!!!
Mèg kiskőnyvem sincs, viszont ma a dokit megkérdeztem van-e magánrendelése, mert akkor hozzá járnék, szimpatikus volt.
Te szedsz valamilyen vitamint?
Most femibiont kezdtem el szedni, màr csak pár szem van belőle. Szerintem váltok elevitre, előző terhességnél azt szedtem, nőtt a gyerekem mint a gomba:)
Vízfejű nem lett az első gyerekem, pedig végig szedtem, meg szinte minden barátnőm az elevitet szedte, egészségesek babák születtek.
Érdekes, minden orvos mást ajánl, mindegyiket más cég támogat, és mindegyik azt ajánlja, aki őt sponzorálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!