Hol a sötét csik? Mikor jön elő a csik ami a szemérem dombtól a höldökig húzódik? Nektek mikor jött ki?
Figyelt kérdés
20 hetes múltam de még jele sincs a csiknak.Nem kellene már ott lennie?Van úgy hogy egész terhesség alatt nem jön ki?
Köszi előre is a válaszokat.
20+4 hetes kismami
2009. aug. 12. 19:08
11/13 anonim válasza:
Első terhességem, 12 hetesen jelent meg. (szőke vagyok, zöld szemű és világ életemben sportoltam)
12/13 anonim válasza:
az első kettönél 24hét körül, a fiamnál nem volt
13/13 anonim válasza:
Nekem a 15.hét körül jött elő (szőke, kék szemű vagyok)
De nekem köldök felett is látható elég szépen, nem vastag és sötét, de kivehető. Sőt, 3 napja vettem észre a tükörben hogy a melleimnél is kijött alul 1-1 csík, ezen meglepődtem, mert ilyenről nem hallottam.
33hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!