Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1. terhességem, most vagyok 7...

1. terhességem, most vagyok 7 hetes, de nagyon nem viselem jól. Hányinger állandó és étvágyam sincs nagyon ez miatt. Mit tegyek? Volt már valaki ugyanígy?

Figyelt kérdés

2012. nov. 6. 10:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
próbáltam citromlevet, burgonyát, magneb6-ot, b6 vitamint, nem is tudom már miket, annyi mindent, dedalont, stb... elárulom, semmi sem használt. 13. héten vége volt ennek.
2012. nov. 6. 11:29
 12/19 anonim ***** válasza:

4-5 napja akkor kb a 6.héten ha jól értem.Én meg még az 5.hétnél járok.Lehet hamarosan és is kapok akkor a jóból.

Te akkor az 5.héten mentél dokihoz?

Neked az eléjén volt olyan hogy picit szúrkál a petefészked meg húzodik a méhed? fáj picit a derekam is.Mert én ezt érzem.Iszom a palástfű teát napi egy bögrét.Azt olvastam,hogy ezek az érzések még az elején természetesek.

2012. nov. 6. 11:31
 13/19 A kérdező kommentje:
igen-igen 5. héten voltam dokinál. kicsit éreztem néha hogy fáj a hasam és akkor keményebb is volt. már ez nincsen. én nem szedem még semmilyen vitamint meg semmilyen teát sem iszom. egyik ismerősöm hoz ma nekem b vitamint.
2012. nov. 6. 11:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem a 6. héten kezdődött és a 24. hétig minden nap hánytam,utána még kb. heti 1x.Egyedül voltam,mert a férjem külföldön dolgozott.Minden egyes főzésem hányással végződött,jó esetben mert volt,hogy már közben...Nem bírtam a szagokat,mindentől undorodtam.De túléltem,mára nyoma sincs róka komának. :)

Türelem!

35hkm

2012. nov. 6. 13:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz tenni semmit, kipróbálod az általában ajánlott dolgokat (felkelés előtt keksz, b6 vitamin, stb.), vagy használnak, vagy nem, általában sajnos nem. Nekem első terhességnél 7-10. hét között volt nagyon rossz, szinte állandó hányinger (hányás csak 1-2szer, de az inger mindig ott volt), most a másodiknál 6. héten kezdődött 0-24 órás hányingerrel, éjjel is hányingerre ébredtem sokszor, most a 15. hétben vagyok, olyan 1-2 hete enyhült, már tudok enni viszonylag normálisan, de esténként még sokszor előjön. Ja, eddig 7 kilót fogytam, de a doki megnyugtatott, ne aggódjak, a baba elveszi a szervezetből ami neki kell, nem baj, ha egész nap nem eszek semmit, úgyis elmúlik ez az időszak. Én tényleg semmit nem tudtam enni, mindentől undorodtam, amikor már szédelegtem akkor magamba erőltettem pár falat banánt nagy undorodva, hogy valami legyen a gyomromban. Nagyon szar időszak volt, de elmúlt, és nálad is el fog múlni. :)
2012. nov. 6. 13:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok, tőlem kérdezted, hogy látszik-e a pocim? Pár napja puffadok, mit aki lenyelt egy kisebb labdát, reggel is megvan. Székletem van rendesen, mert azt tartják, hogy puffadással együtt jár a székrekedés is. Nálad mi a helyzet?
2012. nov. 6. 14:38
 17/19 kittycica1987 ***** válasza:
Nagyon sok kitartást nektek csajok. Én is pont ugyan így voltam. 12. hét körül kezdett enyhülni, majd teljesen el is múlt szerencsére. Én volt, hogy napi 15x hánytam, nagyon borzasztó volt. A wc elött sírtam és mondtama páromnak, hogy szerintem én nem megszülni, hanem kihányni fogom szegény gyereket. 3 kg-t fogytam kb. De mondom nyugi és elmúlik lassan. Citromos hideg vizet vagy kólát kortyolgassatok az enyítette nekem. 32 hkm
2012. nov. 6. 14:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Sajnos sokunknál ez az első 3 hónap ilyen!Sok hányinger,meg ki is dobjuk a taccsot és ezért elég sokat lehet fogyni! :(

De majd körülbelül a 13. héten elmúlik és kezdheted a kilókat szedni!Nekem mikor elmúlt nem ettem többet vagy legalábbis nem vettem észre csak nem jött ki amit bevittem és most tartok +10kg-nál és még mindig nem látszik hogy hova szedtem fel mert alapból vékony vagyok!

Sok erőt és kitartást nektek! :)

Boldog babavárást!

25hkm

2012. nov. 6. 15:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a 7. héttől vagyok így, most járok a 11. hétben és már 2 hete táppénzen vagyok, annyira nem tudom összeszedni magam. Most kezd talán javulni kicsit, mert nincs egész nap iszonyat hányingerem, inkább estére van, akkor hányok vagy öklendezek. Kipróbáltam ám mindent, ez a reggel keksz meg b6 vitamin, borsmenta tea és társai... na nekem semmi sem vált be :) A tejtermékektől vagyok a legrosszabbul és a tésztától, pattogatott kukoricától és a krumplipürétől a legjobban. De tényleg, próbálkozz mindenfélével, egy ideig jót tett a ropi, pár nap múlva pedig rá sem bírtam nézni. Aztán jött a kalács, babapiskóta, pékáruk, de csak pár napig, utána megint más kellett. Sajnos itt a kivárás a legtöbb amit tehetsz. Még a gyömbérport (vagy kapszula) olvastam, 1 gramm naponta vízben feloldva elkortyolva, de a végén azt már nem próbáltam ki, valaki homeopátiás bogyókat is ajánl, szerintem tapasztald ki, hogy neked mitől jobb, de nekem volt amikor már csak az segített, hogy lefeküdtem aludni :( Kitartást!!! Tudd, hogy nem vagy egyedül, sokan vagyunk még ilyen állapotban az elején...
2012. nov. 6. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!