1. terhességem, most vagyok 7 hetes, de nagyon nem viselem jól. Hányinger állandó és étvágyam sincs nagyon ez miatt. Mit tegyek? Volt már valaki ugyanígy?
4-5 napja akkor kb a 6.héten ha jól értem.Én meg még az 5.hétnél járok.Lehet hamarosan és is kapok akkor a jóból.
Te akkor az 5.héten mentél dokihoz?
Neked az eléjén volt olyan hogy picit szúrkál a petefészked meg húzodik a méhed? fáj picit a derekam is.Mert én ezt érzem.Iszom a palástfű teát napi egy bögrét.Azt olvastam,hogy ezek az érzések még az elején természetesek.
Szia!Nekem a 6. héten kezdődött és a 24. hétig minden nap hánytam,utána még kb. heti 1x.Egyedül voltam,mert a férjem külföldön dolgozott.Minden egyes főzésem hányással végződött,jó esetben mert volt,hogy már közben...Nem bírtam a szagokat,mindentől undorodtam.De túléltem,mára nyoma sincs róka komának. :)
Türelem!
35hkm
Sajnos sokunknál ez az első 3 hónap ilyen!Sok hányinger,meg ki is dobjuk a taccsot és ezért elég sokat lehet fogyni! :(
De majd körülbelül a 13. héten elmúlik és kezdheted a kilókat szedni!Nekem mikor elmúlt nem ettem többet vagy legalábbis nem vettem észre csak nem jött ki amit bevittem és most tartok +10kg-nál és még mindig nem látszik hogy hova szedtem fel mert alapból vékony vagyok!
Sok erőt és kitartást nektek! :)
Boldog babavárást!
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!