Anyukák, aki a másodikkal terhes milyen babalistát állított össze?
Most úgy érzem rutin lesz az egész és semmit nem kell vennem,emlékszem mindenre amit 3éve kellett a lányommal csinálni.
De mi van ha mégis elfelejtek valamit?Vagy csak kezdek pánikba esni?
Miket érdemes venni?
Szerintem ezek a dolgok alapból jönnek. Nem értem ezt, h nem felejtesz-e el semmit kérdést! Minden baba más és más. Lehet, h az első nyugis baba volt, Aki most jön nyűgösebb. Vagy fordítva. Létszükséges dolgokat, úgy is megveszed, ha esetleg vmi kimaradt lehet pótolni. No para.
Hány hetes vagy?
Ha lány lesz, semmit sem kell vennem szinte, csak pelenkát, meg amibe bele szerelmesedem a boltban!
Ha fiú, komplett ruhatár.
Megvan a kiskád, babakocsi, hordozó, plédek, textil pelenka, ágynemű, kiságy( matrac kell, mert penészedett lett a tárolás során, megnyirkosodott) pelenkázó... Megvannak lányom csörgői, maradt 2 vaci új cumisüveg
Amit most veszek, elektromos mellszívó, kézit elajándékoztam
Mérleget, légzésfigyelőt kölcsön kaptuk, ha oda adják megint, akkor nem
Kell venni.
én átnéztem az akkori listámat, persze minden el volt téve, csak azért néztem meg, hátha valami eszembe jut, ami akkor jól jött volna.
Én is úgy éreztem, hogy rutin lesz, és az is lett, sőt inkább sokkal egyszerűbb minden, mint az elsővel volt.
A létszükséges dolgaid úgyis meglesznek, amit meg elfelejtesz, az nem is lehet olyan sürgős. :)
nagyon tetszik ez a kerdes, most elgondolkodom...
fiam lesz,teli-kora tavaszi, az elso lany volt, nyari. 23 hetes vagyok. sok ruhat megvettem mar, fiusat ugye:) kisagy es matrac meg jo, csak agynemuszettet vettem ujat, fiusat. meg felirtam meg kis takarot, textilpelust (elozonel nem is jutott eszembe h vegyek, de lehet jol jott volna, most kiprobalom) ujszulottnek valo overalt, pelenkat es ugy dontottem a moshatot is kiprobalom, bodykat es sapkakat is veszek ujakat. magamra is gondoltam, most veszek tobb szoptatos melltartot es eldobhato bugyit es tenna betetet is beszerzek, nameg szep, szoptatos ruhakat is lattam nyarara:)ez mind nem olyan sok, a moshato pelenkak kerulnek tobbe, utana neztem az araknak is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!